Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy gyógytornász magánegészség...

Egy gyógytornász magánegészségügyben mennyit keres?

Figyelt kérdés

2022. máj. 23. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
51%

Klinikát is függ, illetve hogy hogyan dolgozik.

Én gyógytornász hallgatóként próbáltam kérdezősködni. Igazából ahol jártam és kondival volt összekapcsolva a klinika, ott a vezető gyógytornász kevesebbet keresett, mint kint az edző. (Nyilván edző lehet heti 6 napot dolgozik, akár 10 órában is)

Sima gyógytornász nem túlsokkal többet mint a bértábla.

Vállalkozóként esetleg jobban megérheti, bár ott nagyon jól hangzik a 600-700ezer, de senki nem mondja, hogy ebből bérleti díjat, (fogyó) eszközöket, adózást egyebeket le vonni, meg nincs táppénz és kell hozzá egy vendégkör, ami nem mindig stabil, illetve nem pályakezdőként szerzed meg őket. Illetve ott jobban meg van kötve a kezed. (Innen egyre több sztorit hallok, hogy reggel 6-7re kér a kedves páciens, vagy épp a dugóban ül és elvárja hogy várj rá 1-1.5 órát, mert csak hozzád jár már féléve…)

Úgyhogy ha pénz a lényeg, akkor lehet jobb nyugat, ha van rendes cél oda, lehet egyszerűbb már ott elvégezni az egyetemet is. Ha nem olyan vész hogy 250-350 a fizud, akkor itthon is megtudsz lenni.

2022. jún. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!