Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy Okj-t...

Mennyit keres egy Okj-t elvégzett boncmester 2022-ben? Csak egy hobbinak akarnám elvégezni, nem ez lenne a fő állásom, szimplán erdekel. Illetve azt tudom, hogy az OkJ megszűnt. Mivan helyette? Hol lehet akkor elvégezni ezt a képzést?

Figyelt kérdés

2022. máj. 23. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Hobbi boncmester? Biztos hogy fent a toronyban minden rendben van?
2022. máj. 23. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Néhány rokonom ebben dolgozik, ők még a 2 éves OKJ-t csinálták, nem tudom mi lett helyette.

Viszont a fizetést megkérdeztem egyikőjüktől néhány éve, azt mondta változó, mert mint vállalkozók csinálják a korháznak, nem pedig ottani alkalmazottként mondjuk órabérben.

A fizetés havonta valahol 500k és 1.5m között van, "függően attól hogy mennyi a hulla".

Beteg munka, meg az is aki ezt csinálja (ha eleinte nem is, de utána az leszel egyszer úgyis), jól gondold meg..

2022. máj. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!