Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lehetőségeim vannak?...

Milyen lehetőségeim vannak? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és egyedül élek pár hónapja, munkát keresek már egy jó ideje de alig találok. Feljöttem Pest környékére hogy hátha több munka lesz de szinte egy sincs. A végzettségem szinte csak érettségi, és már mindent néztem neten, meg voltam bent szupermarketekben de sehova nem vettek fel. Nem rég dolgoztam egy helyen de onnan eljöttem személyes okokból. Lassan fizetni kéne az albérletet és munka sehol.

Hol/hogy érdemes munkátk eresni? Milyen munkákat tudnék megcsinálni érettségivel?

2010. szept. 18. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a kereskedelemben/vendéglátásban, ilyen helyekre folyamatosan keresnek embert, ha beszélsz valamennyit angolul és németül, akkor bőven elég az érettségi.
2010. szept. 18. 07:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elvégeznék egy tanfolyamot, és elmennék pincérnek, szakácsnak mondjuk. Néhány helyre szerintem érettségi nélkül is elmehetsz felszolgálónak. Tanulj nyelveket (leginkább az angolra hajts rá) és ha már elég profinak érzed magad menj el egy tengerjáró hajóra vagy Londonba dolgozni. :)
2010. szept. 18. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:
a rendőrség most keres munkaerőket, nézz utána a wwww.police.hu oldalon. ide elég a sima érettségi, de van pszichikai, fizikai felmérő....ha gondolod, megpróbálhatod.
2010. szept. 18. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Angliába gondoltam kimenni de egyenlőre itt szeretném megpróbálni, angolul tudok,bár úgy tudom már mindenhol kérik a vendéglátós szakmát. Rendőrség nem hiszem hogy nekem való, nem vagyok az az erőszakos fajta :) meg most munka kell nem suli,ha tehetném mennék suliba de arra se pénz se idő :(
2010. szept. 18. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!