Lidl-ben voltam állásinterjun. Meghívtak látogatói napra.Ez mit takar?Ez olyasmi lehet,mint a próba munka?Vigyek magammal váltó ruhát dolgozni?Azt mondták olyan 3-4 órás elfoglaltságra számítsak
Mindenesetre majd elmondom mit takar ez.
Szép hetet kívánok mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre!
Be kell menni hajnali 5-re,hogy az elejétől lássuk a munka folyamatokat.Engem nem vezettek körbe én mentem oda ahová csak tudtam.Sajnos a raktárt pl nem is láttam.Az eladók akikkel beszéltem aranyosak voltak és segítőkészek.Minden kérdésemre normálisan válaszoltak.Elmondták,hogy bár nehéz munka,de össszetartó a társaság.A boltvezetőt mindenki dicsérte,hogy rendes.
A végén a boltvezető megkérdezte mi a véleményem elbírnám e a zöldséges 2⁰-30 kg-os ládákat.Ezt csináltam világ életemben és a kis termetem ellenére ez nálam nem gond.Talán ezért is van,hogy életemben nem kellett fogyókúráznom.A kereskedelem fitten tart:)
Szóval kb 3 órát tartózkodtam ott,elrepűlt az idő és pozitív élményekkel távoztam onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!