Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lidl-ben voltam állásinterjun....

Lidl-ben voltam állásinterjun. Meghívtak látogatói napra.Ez mit takar?Ez olyasmi lehet,mint a próba munka?Vigyek magammal váltó ruhát dolgozni?Azt mondták olyan 3-4 órás elfoglaltságra számítsak

Figyelt kérdés

#Lidl #Látogatói nap
2022. máj. 20. 20:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Ott voltál, személyesen beszéltél velük, de hogy mi lesz a látogatói napon azt már nem tudtad megkérdezni? LOL

Minden álláshirdetésbe beírják, hogy legyél proaktív. Na te nem vagy az ezek szerint....

Mindegy... mogorva, savanyúképű, árudobálós pénztárosnak talán jó leszel.

2022. máj. 21. 08:55
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mogorva,nem dibálom az árut és vezető beosztású leszek.

Az interjú után mikor haza mentem akkor kaptam az emailt,hogy meghívtak erre a napra .Nem tudtam megkérdezni.A cégnek utánna néztem,de erről infót sehol sem látok.

Nézd rendesen kérdezek valamit,rendes választ várok.Ezt a hangnemet kísérem magamnak.

Legyen szép napod!

2022. máj. 21. 10:19
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
Hát akkor emailbe megkérdezed, vagy felhívod őket,hogy mit takar pontosan Ha vezetőnek jelentkezel, nehogy már probéma legyen ez.
2022. máj. 21. 11:54
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem probléma,csak megkérdeztem van e itt olyan aki volt ilyenen.

Probléma nem itt kezdődik.

Köszönöm a választ!

Szép hétvégét!

2022. máj. 21. 12:11
 15/24 anonim ***** válasza:
19%

"vezető beosztású leszek."

Jaajj... :DD

Na el is küldöm a lidlnek ezt a kérdést, hogy lássák kik dolgoznak náluk.

2022. máj. 21. 13:40
 16/24 A kérdező kommentje:

Elmondanád mi bajod velem?

Tettem fel egy kérdést és folyamatosan kötekszel.

Mindenesetre kívánom,hogy legyen nagyon szép napod!

Ölellek sok szeretettel!

2022. máj. 21. 14:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan jogilag, hogy "próbanap", nem létezik. De, létezik."

Mondom JOGILAG nem létezik. Tehát nem ismeri ezt a fogalmat egyik jogszabály sem.

Az egy dolog, hogy a gyakorlatban adott esetben úgy tesztelik a leendő munkavállalót mielőtt munkaviszonyban alkalmaznák, hogy azokra a napokra, míg ki nem derül, hogy szerintük megfelelő munkaerő lesz, vagy sem, egyszerűsített foglalkoztatásban alkalmazzák. Az jogilag még mindig nem próbanap, mert ilyen fogalom nem létezik a munkajogban. Az egyszerűsített foglalkoztatás...

2022. máj. 22. 06:01
 18/24 anonim ***** válasza:
84%

"Munkavédelmi oktatás tíz percért a komolyan hagyjuk már kategória. Azért aki olyan suta, hogy tíz perc alatt tönkrevágja magát felügyelet alatt, az ránézésre nem jut addig, hogy próbát hegesszen."

Nálunk senki nem nyúl semmihez, és munkát sem végezhet még a saját eszközeivel sem, amíg hivatalosan nincs foglalkoztatva valamilyen formában. Mi ekkora baklövést nem vállalunk fel azért, hogy utána adott esetben nyögjük a következményeit.

2022. máj. 22. 06:08
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Oké, mások meg bíznak a saját ítélőképességükben, és teszik a dolgukat mintaszerű papírmunkával pepecselés helyett az ilyen egyszerű esetekben.
2022. máj. 22. 07:31
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

Amikor kimegy valakinek a bokája, vagy valami más egyszerűbb baleset történik és nincs papír, na akkor jön a pepecselés csak igazán!

Én a MÁV-nál dolgoztam és az egyik kolléga munkaidőben ki akart szökni a maszek dolgát elintézni, de a barom elesett a járdán még a telephelyen belül. Nem lett komoly sérülés, de a gyökérállat elment táppénzre ami persze munkahelyi baleset okán 100%. A biztosító meg nem akart fizetni egy vasat sem, úgyhogy minden szalmaszálba belekapaszkodtak. Találtak is szalmaszálat, mert a kollégának semmi keresnivalója nem volt ott amerre elesett. Ment a magyarázás, hogy miért ment arra, a főnökei is bizonygatták, hogy ők küldék oda ezért, meg azért.... stb. stb. 5 év múlva zárták le a vizsgálatot. Hagynék időt... egy térd és egy könyök lehorzsolása után 5 évig vizsgálódtak. Kb 200ezer forint volt amit a biztosítónak ki kellett fizetnie. Ezt akarták megúszni. Amúgy jogosan, mert a jóember tényleg szökésben volt :D

Namost ha egy "próbanaposnak" kimegy a bokája, vagy rátesznek a kisujjára egy raklapot, stb-stb, akkor abból komoly összegek lesznek mire azt valakinek ki kell fizetnie. Főleg ha az emberke még rá is játszik kicsit. Lehet ám az ilyen majmoknak (nem a kérdezőről beszélek!) évekig, vagy élethosszig fizetni járadékot, mert nem mondták neki, hogy a 800 kilós raklap alá ne tegye be a lábát és emiatt szegény megsérült.

Hidd el, egyszerűbb pepecselni azzal, hogy elregéljük neki hogy hova ne menjen, mit ne csináljon és aláiratjuk vele az oktatási naplót. Sokkal egyszerűbb az élet így.

2022. máj. 22. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!