Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha igazán elszabadulnak az...

Ha igazán elszabadulnak az árak, mi lesz erre a munkáltatók reakciója? Meddig lesznek tarthatóak így a tavaly nyáron egy tök más helyzetben kialkudott idei béremelések?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

10.-re.

állatos

2022. máj. 20. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
7%
állatorvos vagy?
2022. máj. 20. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Én az alábbit gondolom: linkedinre felteheti mindenki az önéletrajzát esetleg még prodession.hura is. Aztán ha netán egy fejvadász felkeresi az embert, akkor fel lehet azt mérni, hogy egy másik cég mennyit adna az ember tudásáért. Ha többet akkor lehet jelenlegi helyen alkudozni , vagy menni a másik helyre.
2022. máj. 20. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
És ebből én nem csinálok a cégek fele érzelmi kérdést. Sztem ha egy állásra jelentkezik két hasonló tapasztalatu ember, akkor a cégek többsége is azt veszi fel aki kevesebbet kér. Akkor saját véleményem szerint nekem sem kell ebből ugyet csinálnom. Oda megyek ahol több a pénz.
2022. máj. 20. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
#11: Ha állatorvosi diplomád van, azzal tényleg nem lehet irodában dolgozni, de ez tipikusan egy hivatás, amit azért csinál az ember, mert szereti az állatokat. Ha már ebbe belefásultál, akkor lehet váltani, de akkor ahhoz tényleg tanulni kell, hogy pályaelhagyó legyél.
2022. máj. 20. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
#6 hol laksz? Gyálon van meló.. egyesek már az állásinterjúra se jönnek el.. többet fizet mint a szakmunkás minimál, 1 műszak 8-17 ig irodai. ha kell be is tudlak ajánlani.
2022. máj. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!