Munkavállalók! 10-14 napos egybefüggő szabit hogy oldjátok meg nyaralásra melóhelyváltás nélkül olyan helyeken, ahol állandóan "kevés az ember" ?
A meló okés lenne, a pénz is rendben van, de a tököm ki van hogy már öt éve nem tudok normálisan nyaralni menni evégett!
Unom már a "sor végét" !
"Ha elutasítja, perelheted. Ennyit tudsz tenni."
És ezzel mire megyek ? :D
kb SEMMIRE!
Olyan nincs, hogy nem lehet rendelkezni. Évente 7 napot a munkáltató KÖTELES a munkavállaló kérésének megfelelően kiadni. A feltétel, hogy ne legyél próbaidőn és 15 nappal korábban jelentsd be.
Tehát, ha pl. most közlöd írásban, hogy június 13-tól egy hétre szabira akarsz menni, akkor a munkáltatónak kutya kötelessége azt akkor és úgy kiadni. Kevés az ember? Oldja meg!
Amúgy meg sose mennék olyan helyre dolgozni, ahol a munkáltató mondja meg, mikor menjek szabira.
Hát nem mindenki válogathat..
Ház van, kocsi van, telek van, család van...
Fent kell tartani valahogy, csak az nem állapot, hogy sose mentek nyaralni családostul csak a gyerek az erzsébet táborba, én régen nagyon gyűlöltem emiatt apámat, mert 16 éves koromig nem láttam még a balatont se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!