Allasinterjun ertekesitesi szituacio?
Tudnatok segiteni? Jelentkeztem ertekesitonek bankhoz…palyakezdok jelentkezeset is vartak gondoltam miert ne…masnap hivtak is 1.fordulos interjura amin atjutottam igy jon 2 nap mulva a 2.fordulo…
Mondta az interjuztato valoszinu lesz szituacio, ertekesiteni kell hitelt…
Mivel meg sose ertekesitettem igy eleg nehezkes…tudom hogy belejonnek idovel, ha tanitanak majd…de igy tapasztalat nelkul…interjukon alapbol stresszes vagyok…Mivel gyozhetnem meg az interjuztato holgyet majd?
Ha neked kell ügyfeleket bevinni hogy vegyenek fel hitelt ey minden ierősödre tukmálnod kell majd, az ugy gáz.
Ha nincs ügyfel kirúgnak.
Meg van szabva hogy havonta hány uj ügyféllel kell szerződnöd.
Volt részem ilyen "értékesítési szituáció"-s műmájerkedésben.
Rákészültem, utánaolvastam, sikerült megfeleni az állítólagos levárásoknak.
Figyeltem az öltözködésre, rendben volt a bevezető szöveg, időben megvolt az átkötés a termékre, figyelem felketés/érvelés/ lehetőségek ismertetése....stb.
Aztán kettő hét alatt kiderült, hogy egy ostoba színjáték, az egésznek semmi köze a valósághoz.
Egy hónap múlva fölmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!