Miért van ennyire rengeteg ügyfélreferens/értékesítési asszisztens/területi képviselő állás a profession.hu-n?
HB megyei pályakezdő állásokat keresgélek, mert 1 éve végeztem gazdinfósként és próbálok elhelyezkedni, de tele a net a fent említett pozíciókkal: ügyfél, értékesítés, mégtöbb ügyfél, telefonos értékesítés, marketing asszisztens, ingatlanértékesítés, menedzseri asszisztens stb. Természetesen kiváló komm. képesség, csapatjátokos, terhelhetőség és még hasonló idióta dolgok mint követelményként megfogalmazva. 10-ből min. 6 állás ilyen. Ha csak ezekből indulok ki azt hinném, hogy baromi nagy hiány van az országban marketingesből és bölcsészből.
A többi állás pedig vagy német nyelvű IT munka a DT-nél (sajna még az angol se megy rendesen), van 1-2 mérnök, programozó vagy szakmunkás (villany, cnc, gépszerelő) állás, 1-2 idegennyelves SSC, könyvelős meg esetleg 1-1 komolyabb menedzserei/vezetői állás. És kb. ennyi a portfólió Hajdú-Biharban. Most vagy én vagyok lúzer vagy rossz szakmát választottam vagy mind2 esetleg egyik sem. Valaki elmagyarázná, hogy ez most mi a szösz?
Bocsi a kérdést elírtam:
* Miért van ennyi sok...?
Szerintem vidéken nagyon nehéz nyelvtudás nélkül elhelyezkedni szellemi munkakörben.
Értékésítési ügynök pedig komolytalan állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!