Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meki vagy Lidl jobb munkahely?...

Meki vagy Lidl jobb munkahely? (szavás)

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok még nem nem dolgoztam ezért tanácstalan vagyok, nem nagyon tudom hol mire számítsak. Most elmennék dolgozni 1-2 évre, utána tervezek egy szakmát kitanulni, vagy ha találok egyetemi szakot ami érdekel ott továbbtanulni. Úgyhogy tudom igen, egyik sem egy leányálom, nem lesz életem karrierje, de most muszáj lenne valami betanított munkában elhelyezkedni.

Szóval így melyik lenne jobb szerintetek?

2022. máj. 15. 13:55
A kérdező szavazást indított:
Meki
Lidl
42 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

inkább a Lidl ,egyesek bírják, bár lehet te beokádsz

de még mindig jobb, mint a McDonald's.

2022. máj. 15. 17:59
 2/3 Help24 ***** válasza:
13%

Én a McDonald’s-ot mondanám, mert bár igaz vannak pörgős napok, de este fele már egyre nyugodtabb.

Nem dolgozom egyikben sem, de úgy fognám fel, ha választanom kellene, hogy a Lidl-be kapkodás és gyorsaság van sokszor b@sztatás és a termék számokat is meg kell tanulni, ami nem kevés ez mondjuk úgy, hogy mindenes vagy.

McDonald’s-ban viszont van 20 valahány termék most írtam egy hasra ütés számot és abból például tudnod kell, hogy mi kerül bele, hogyan sütőd bár ezek az automatizált gépek ezt is meg csinálják helyetted, hogy kijelzik mikor van kész.

Továbbá van időszak mikor ugyan azt csinálod, szóval ha az összetételeket megtanulod és fel veszed a ritmust akkor jobb, mint a Lidl.

Én 33 évesen mondom, neked semmi két hely tapasztalat nélkül, hogy inkább a McDonald’s ahogy húszon akár hány termék van, mint 1000 termék ki be pakolása, bontogatása, kaszázása, nem beszélve amit nem említenek a készenlétről.

Igen jól olvasod (készenlét). Vagyis, ha otthon vagy és alszol behívhatnak munkára pl: reggel 6:00-ra vagyis ilyesmi, mert az adott például kolléga nem jól van, vagy bármi.

Hidd el nekem van ismerősöm és meg mondta, hogy onnan szinte menekülnek, vagy keresik a lehetőséget a kiútra, hogy minél előbb le léceljenek, ha tehetik.

Sokan csak a 230-270 000 ezer Ft közötti nettó miatt csábulnak el és mikor oda kerülnek mit kell csinálni érte, akkor hopszi-maxi.

Nem akarlak le beszélni róla, mert ez a Te saját szubjektív döntésed, de jól gondold át a dolgokat.

Sajnálom, ha ilyen hosszan leírtam a véleményem, de úgy gondolom talán tudok vele valamit segíteni.

Üdvözlettel:

egy 33 éves

Férfi

2022. máj. 15. 21:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a kifejtett választ, bár most kicsit elbizonytalanodtam, mert eddig hajlottam a lidl felé. De persze számításba véve a 3 műszak és az 5-kor kelés meg amikeg még felsoroltál se sokkal jobb mint a hamburger szag.

Végülis szerintem beadom mindkét helyre a jelentkezést, aztán meglátjuk

2022. máj. 15. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!