Mi a véleményetek az olyan emberekről akiket nem nagyon érdekel a pénz mert inkább a hivatás a fontosabb, ilyen emberek igénytelenek valahol?
Ismerek ilyet.
Nagyon nagy tudású informatikus, és valószínűleg elképesztően nagy vagyona lehet, de külsőre nem látod rajta. Legalább három helyen dolgozok, bele értve a saját cégét is. Pedig egy munkahelyből is boldogan megélne habzsi dőzsiben, de nem a pénz miatt csinálja, hanem szakmai elhivatottságból.
"...akiket nem nagyon érdekel a pénz mert inkább a hivatás a fontosabb, ilyen emberek igénytelenek valahol?"
Hát persze. Teljesen az vagyok. Gyere és nézd meg, hogy milyen igénytelenül élek. :)
Én nem érzem jól magam, ha nem töltöm hasznosan az időmet. Ha szeretem a munkám, és jól érzem magam a munkahelyen, akkor nem érdekel a fizetés, mert egyébként sincs anyagi gondom.
Akkor érezném igazán rosszul magam, ha csak az anyagi kényszer miatt kellene dolgoznom, ráadásul olyasmit, amit hányingerrel végeznék.
Egyszerűen szeretem azt, amit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!