Bruttó 1,2 millió jó fizetés manapság egy fullstack developernek? Tapasztalat kb medior szint teteje, senior szint alja.
Dolgoztál már valami komolyabb cégnél is? Lehet azért nem láttál még jó fizetéseket, mert nem a megfelelő cégeknél próbálkozol.
Bár az is lehet, hogy tényleg a tudásod a probléma.
"Az angolnál eldobta az agyam az ékszíjat, leginkább a megboldogult Rigó utcai nyelvvizsga ugrott be róla, úgyhogy skippeltem, utána a HRes kislány még hivogatott, hogy de hát miért szálltam ki, mondtam, hogy nem rabolom ezzel az időmet."
Csorikam, ilyen hozzaallassal nem valo neked havi 2 milla folotti ber. (Egyebkent meg KATA-val is kulfoldi cegnek szamlazva osszesen joval alacsonyabb lesz az adoteher, mint alkalmazottkent.)
Aruld mar el nekem hogy mina reteknek angol teszt, amikor a recruiter is siman lecsekkolhatja egy 15 perces beszelgetessel az angol tudasodat.. ilyen tesztekkel szivatni a jelentkezoket egyszeruen komolytalan. Ahol most vagyok ott egyszeruen beraktak egy interjut egy angol pasassal. Ennyi.
Amugy meg az ilyen ket millas tartomanyokban a kata mar nem jatszik, tao es osztalekado van, azzal eleg jol ki lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!