Gáz lenne egyszerre rengeteg munkahelyre beadni a jelentkezésem?
Naponta kell ennyi helyre jelentkezni. Nekem így lett uj munkám 2,5 hónap alatt. Amikor már elkezdtem interjúzni volt, h napi 2-3 is, akkor már nem tudtam napo szinten ennyire jelentkezni értelemszerűen, mert nem volt időm. De akkor is megvolt a napi 5 jelentkezés.
Csak még mielőtt jönnek okosok: diplomán van, kizárólag olyan állásra jelentkeztem, ahol elvárás volt. Ja és persze Budapest.
A cégekhez is bemegy többszáz jelentkezés, ők sem 1db jelentkezőt várnak és reménykednek, hogy ő lesz az igazi.
Amúgy állásajálnlat előtt, míg a HRrel beszélsz fizetés igényről, a legjobb dolog ha az elején tudatod velük, hogy már vannak más ajánlataid. Így ha tényleg igényt tartanak rá, nagyon hamar fognak reagálni és jobb ajánlatot is adnak majd.
Persze ez csak akkor működik ha tényleg vannak ajánlataid és nem érdekel, hogy felvesznek-e az adott céghez, meg ha nekik tényleg kellesz.
Meg ezt nem lehet eljátszani pl: Aldi eladói munkánál. :D
"ha nem sormunkákat hajkurászol, nagyon nehéz elhelyezkedni"
Még akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!