Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van olyan ország a Földön...

Van olyan ország a Földön ahol a tanárok kevesebb fizetést kapnak, mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Van.

De amúgy nézz kürül itt gyk-n.Rengeteg az olyan kérdés, ahol azt kérdezik, hogy kell a tanárt feljelenteni, mit lehet tenni ellenük....stb.

A magyar tanári gárda nagyrésze alkalmatlan,nem ér többet, mint amekkora fizetést kap.

2022. máj. 8. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Ukrajna, Oroszország, Moldova, Dnyeszter-menti Köztársaság, Albánia, és talán Szerbia is (utóbbiban nem vagyok teljesen biztos). Romániában többet kapnak.
2022. máj. 8. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Zimbabwében alacsonyabb
2022. máj. 8. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem az egyik szakmámat a vagyonőrködést, de nem fizetik meg, így évek óta másik szakmában tevékenykedem. Itt sajnos tényleg az van, ha nincs elég pénz, el kell hagyni a pályát, tetszik vagy sem.
2022. máj. 8. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a "tanári fizetés" kérdéseket mind Te teszed fel?? Nem hiszem, hogy ennyi tanár lógna a GYK-n. Sok felesleges időd lehet.. Ja, és ettől a tanárok nem fognak többet keresni, csak megsúgom..
2022. máj. 8. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Burkinai faso ban is tehát van ilyen
2022. máj. 8. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Malawi, Kongó, Eritrea, Etiopia, India .
2022. máj. 10. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
a világ 50-60 % minimum kevesebb a fizetésük.
2023. jún. 17. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!