Ez mennyire számít jónak pályakezdőként?
Nemrég diplomáztam és kezdtem el irodában dolgozni,kívancsi lennék ennyi idősen ki mennyiből él és hogy osztja be a pénzét.
Én 280nettót keresek+havi kb 30nettó szépkártya.
Albérletet nem kell fizetnem, mert a szüleimnek van pluszban wgy kis lakása (35nm), itt élek. Egy hónapban a rezsi 30ezer, kb 60at költök kajára és a szépkártya vendéglátásból szoktam finanszírozni az ebédemet (rendelem),tehát az nincs benne a 60ban. Sajnos inzulinrezisztenciám van,így a kaja nekem elég drága.
júniustól 10ezer lesz a bérlet(most még diákom van), 11ezer a kondibérlet, a többi szórakozás,ruha,stb.
Havi 50et tudok félretenni.
Nagyon siralmas?
23N
Pénzügyi osztályon vagyok egy elég neves multinál.
Nem fizet annyira jól, de referanciának jó. 2 évet tervezek itt maradni, utána külföldre mennék mesterre és ott akarnék valami irodai munkát is.
Csak szerettem volna megtudni,hogy másnak is hasonló -e az én korosztályomban,nem hencegni akartam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!