Női gázszerelőként lehet érvényesülni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy kitanulnám a gázszerelő szakmát. Csak mivel ez egy férfias szakma, attól félek, hogy senki sem hívna ki egy nőt. Max ha fiatal lenne, csinos, jó nagy mellekkel. De én már 40 leszek nemsokára és nem vagyok csinos, szóval a külsőm miatt semmiképp sem érné meg kihívni. Felmerült még a vízszerelő, duguláselhárító, szobafestő szakma is, amikkel dettó ugyanez a helyzet.
Szavazás: te kihívnál egy női szakembert?
2022. máj. 5. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Persze, miért ne - nekem mindegy a neme
Ha tudom, hogy jó szakember, akkor igen
Csak ha a férfiak nem érnek rá
Csak ha jól néz ki, fiatal, dögös, meztelenül szerel vagy ilyesmi, amúgy nem
Talán, nem biztos
Tuti, hogy nem, szó sem lehet róla.
13 szavazat
1/7 anonim válasza:
Simán! Én a gázos szakmát ajánlom, festő az talán nehezebb fizikailag, no meg a mai napig úgy van, hogy az emberek sokszor azon spórolnak. Gázszerelőn nem tudnak. Szóval hajrá! :)
2/7 anonim válasza:
30 körüli férfiként nekem egyáltalán nem lenne szempont a neme, vagy a kinézete. Végezzen jó munkát, lustaság nélkül.
Nehéz elképzelnem, hogy bárki külső alapján választana gázszerelőt, nem hostesst várnak ha baj vagy felújítás van.. :)
3/7 anonim válasza:
'meztelenül szerel' Igen, meg mellé álljunk is be a szivárgó gáztól 😂
4/7 anonim válasza:
szerintem a nők szívesebben hívnának téged, mert jobban megbíznának benned. lehet erre építhetnél is imidzset. nem hinném, hogy lenne versenytársad.
5/7 anonim válasza:
De most nem az van, hogy a gáznak annyi?
6/7 anonim válasza:
Nő vagyok, én simán hívnálak. A legtöbb gázos pasi megbízhatatlan gyökér, összevissza hazudoznak, tologatják a munkát, szivatnak mindennel. Nyilván van korrekt is, de nem sok. Szóval már csak ezért is üdítő változatosság lenne egy nő, hátha az normálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!