Megéri gimnázium után kőművesnek tanulni?
Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, hogy mennyire nehéz / fárasztó munka? Télen nem sz*pás csinálni? 18F2022. máj. 4. 20:18
1/8 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy megéri-e? Ha anyagilag kérdezed, akkor momentán igen. Hogy mi lesz 5-10 év múlva, senki nem tudja. Nehéz/fárasztó a munka? Igen. Télen szopás csinálni? Igen, ahogy alapvetően az év bármely részében.
3/8 anonim válasza:
Olvastam itt a gyakori oldalon, h havi 3 milla a fizu.
4/8 anonim válasza:
Ha jó tanuló vagy inkább menj IT irányba (egyetem) sokkal jobban jársz.
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a mai világban fura, de nem mindenki akar a hőn áhított, túl sztárolt, szentséges IT szektorban dolgozni még akkor sem, ha napi pár óra full HO munka mellett milliókat lehet keresni.
6/8 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, nem vagyunk egyformák :)
De az itt terjedő atombaromságokkal ellentétben, egy kőműves nem fog 3 millát keresni havonta
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami jó matekból, az érettségimet olyan 3-mas vagy 4-esre írtam meg most szerintem, ami nekem bőven jó, de az hogy tovább tanuljak még IT irányba, az szerintem biztos nem menne. Az utóbbi években is mindig majdnem megbuktam.
2022. máj. 5. 13:44
8/8 anonim válasza:
Én diplomás vagyok és 38 évesen gondolodok rajta viccen kívül. Folyékonyan beszélek németül. Szerinten van valami baj az emberek agyával. Svájvban tényleg 1-3 millio ft/hó amit keresnek, duplája amit most én. Számítógépes dolgok sem életbiztosítás, mesterséges intelligencia rövid időn belül mindent helyettesít. Majdhogynem felhasználói stintű ismeret fog kelleni legtöbbnek. Meg a sok marketinges, meg lufi szakmák...Talán utolsó idő amikor lehet kőművesnek tanulni viszonykag rövid idő alatt, mellete más építészettel kapcsolatos dolgokat tanulni Szinkronban jön a 3d építészet, de akkor is kell emberi felügylet még sokáig. Valahol írták mérnöknek kell tanulni, jaaaa majd bepiszkolja a kezét. Mivel nehéz munka ha csak 38-52 éves korig tudom az is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!