Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki csóró...

Van itt olyan, aki csóró volt, de beházasodott vmi gazdag családba? Főleg úgy, h a fiú volt csóró.

Figyelt kérdés
Nem megalázó?
2022. máj. 3. 21:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
Ez a nok modszere
2022. máj. 4. 05:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, de tuti van olyan pasi is.
2022. máj. 4. 08:18
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Nagyapám volt ilyen. Szerelmi házasság volt az övék, de nagyanyám családja bőven tehetősebb volt az övénél.

Szinte egész életében kisebbrendűségi érzése volt emiatt, pedig ez még a szocializmusban történt, amikor a csóró és a gazdag gyerek lehetőségei közt nem volt olyan nagy különbség.

2022. máj. 4. 08:37
 4/16 A kérdező kommentje:
Az úgy sz*r lehet amúgy. Nekem Kulcsár pasija jutott eszembe. Csuti.
2022. máj. 4. 10:35
 5/16 anonim ***** válasza:
22%
4,csuti egy gazdag vallkozo volt .O futtat fel Kulcsart anyagilag hiszen elotte a csajnak foglma nem votl vallkozasrol,csuti miatt lett a hajas vallkozasa is meg a studio fotozashoz,Kulcsar csak a mediat hozta csutonak..
2022. máj. 4. 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Amugy eleg gyakori ez manapsag.Tekintve hogy a nok alapbol jobban tanulnak ,jobban fejelsztik magukat igy alapbol manapsag mar jobban is keresnek sokszor x diplomaval,mint pl a pasi aki arufetolto vagy raktaros vagy futar vagy boltokisegito. Kornyezetmben es sajat magam is ogy vagyok/vagyunk hogy lany csaladja alapbol egy tehetosebb a fiunal inkabb szegenyes,nem csoro csak szegenyesebb. A lanyok tanultabbak jobb pozicio,jobb fizetes akar orokolt ingatlan,auto a pasi atlagos fizu semmi orokseg. Van ilyen sok.

Szerintem az a ritka amikor nagyon durvan gazdag egyik-masik es ugy hazasodik egy csoroval. Na ilyen kb egyiknel sincs,bar ezekre is tudok peldat.

2022. máj. 4. 10:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Én is tudok ilyet, de tényleg ritka. Ti hogy viselnétek, ha a csaj gazdagabb lenne? Rontja az önbizalmat? Akár egy 19 centis pénisz mellett is?
2022. máj. 4. 11:19
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Neked az önbizalmad abból fakad, hogy a párodhoz képest gazdagabb családból származol és hogy hány cm a farkad???
2022. máj. 4. 12:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Sokan írták itt, hogy kicsit megalázó, hogy gazdagabb a csaj. A 19 cm nyilván önbizalomnövelő. Csak h kompenzálja-e?
2022. máj. 4. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
48%
Biztos hogy nem kompenzálja :D
2022. máj. 4. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!