Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy nőnek vagy férfinak van...

Egy nőnek vagy férfinak van könnyebb dolga könnyű pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Könnyű pénz= bevállalósnak kell lenni, legyen szó bármiről.

Ugye nőknél ott a jolly joker a lábuk között, férfiaknál már kicsit árnyaltabb a kép.

2022. máj. 3. 16:34
A kérdező szavazást indított:
nőknek
férfiaknak
23 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Azért a prostitúcióból kevesen lettek milliárdosak. Arról nem beszélve, hogy nem minden nő álma.

De vannak férfi prostik is, igaz, hogy ott be kell vállalni a férfi kuncsaftokat is, mivel nők viszonylag ritkán mennek. Szóval hajrá, nem kell irigykedni!

2022. máj. 3. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
#1 mi koze a kerdeshez a milliardosoknak?
2022. máj. 3. 16:54
 3/10 A kérdező kommentje:

1: nőnek nem muszáj leszbinek /bi-nek lennie, heteró kuncsaftokból vígan megél.

Férfiaknál kicsit máshogy mennek a dolgok, ott teljesíteni kell szexzben, max valami passzív homárnak lehet karrier reális alapon.

2022. máj. 3. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Én nem gondolom, hogy prostinak lenni könnyű. Sőt.
2022. máj. 3. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ezt, amikor pasik előadják, hogy a nőknek mennyire könnyű prostinak lenni. Azért egy picit gondolkodjatok már! Gyógymasszőr akartam lenni egy időben, és azt tudom mondani, hogy egy életre elment a kedvem attól, hogy bárkihez is hozzá kelljen nyúlnom pusztán azért, mert fizet. Mert ugyebár sem masszőrhöz, sem prostihoz nem csupa Brad Pitt jár, utóbbiakhoz talán még kevésbé. De jön a kövér, szuszogós-harákolós, elöl-hátul nagyon szőrös bácsi. A mosdatlan, bagószagú, káromkodó kamionos. A mindenhol pattanásos, a legkisebb érintéstől is vonaglani kezdő incel. Az erőszakos, utasításokat osztogató, "5 perc időm van, azalatt végezz tökéletes munkát" típusú újgazdag gyökér. Soroljam még? És ezekhez mind-mind kedvesnek kell lenni, ki kell szolgálni őket, méghozzá kedvesen, hiszen fizetnek érte. Nektek lenne ehhez gusztusotok? Mert nekem nem volt. És még egyszer mondom, ez még csak masszázsról szólt.

(az ilyenkor menetrendszerűen érkező privát üzeneteket olvasatlanul törlöm. Ne töltsétek vele feleslegesen az időtöket, köszi)

2022. máj. 3. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 egyre gondoltunk, csak nekem kicsit tovább tartott leírni :)
2022. máj. 3. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5-6: jah, a sok mizogin gyökérnek nem láttam értelmét fejtegetni, de te korrektül leírtad a lényeget.
2022. máj. 3. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as, lehet, hogy nem muszáj leszbinek lenni, de szerinted mennyire van gusztusa azokhoz a kuncsaftokhoz, akit az 5-ös leírt? Ennyi erővel te is elmehetsz férfi prostinak, hiába neked sem lenne hozzájuk gusztusod. A prosti sem élvezi.
2022. máj. 3. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy csak az erotikus munkában tudsz gondolkodni? Egy tetőfedő 2 nap alatt megkeres 2 milliót. Ja, hát az kemény fizikai munka, és lehet, hogy egy kicsi szaktudás is kell hozzá. De kevés női ácsot ismerek.
2022. máj. 3. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hetero nőként mondom, szívesebben fogadnék női vendégeket, a nők kevésbé gusztustalanok, mint a férfiak. Nehogy azt higgyétek, nekünk vonzó a random ronda, ápolatlan pasi. Pont annyira undorító, mint nektek.

Szóval, ez az út ugyanúgy nyitva áll a prostikra irigykedő pasik előtt is. Én sosem ítéltem el és sosem irigyeltem őket. Nem olyan könnyű pénz az. Magából ad egy darabot. Egy életre elveheti a kedvét a szextől, a férfi érintéstől. Volt is erről egy kérdés, nem irigykedtem szegény lányra. Ez olyan, mintha feladnád a szex vagy az ízek élvezetét egy életre. Megéri? Szerintem egy bizonyos szint felett már nem tesz hozzá annyit az élethez a még több pénz.

2022. máj. 3. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!