Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valami általános “biztonsá...

Van valami általános “biztonsági” meló, ahonnan tényleg(!) szinte kizárt, hogy kirúgnak?

Figyelt kérdés
Két diplomám is van, de az egyikkel már két helyről is kitettek (1 és 3 hónap után, pedig hiányszakma - szociális terület), a másikkal nem vesznek fel sehova egyelőre (környezetvédelmi), valamint most egy kertészet vacillált, hogy meg akar-e tartani (egy hét próba után), ahova rajtam kívül szintén szinte senki nem jelentkezett; ezt pedig már megalázónak éreztem és én mondtam, hogy akkor hagyjuk is - kérdés: van-e olyan munka, ahol belefér néhány hiba (vagy az ki is van zárva)? Hiába vagyok “tanult” viszonylag, szinte minden önbizalmam elment, ahogy látom, mindenkit megbecsülnek a munkájáért, tőlem meg ott is szabadulnak, ahova más alig jelentkezik, pedig fiatal vagyok, fitt és jóindulatú… csak ezek szerint hiába akarok (és szeretek) dolgozni, nem felelek meg. 26/F

2022. máj. 2. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Először is ezt az ingyenes kurzust akarom elvégezni, aztán majd meglátom...

[link]

2022. máj. 4. 00:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért is lehet hogy tetszene, mert rájöttem, én szeretek tanulni, szeretem a kihívásokat, jó érzés eljutni a nulláról egy annál magasabb szintre. Mint a nyelvtanulásban, vagy a videójátékoknál. Ráadásul nagy hiányszakma.
2022. máj. 4. 00:59
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

7, pont azt vettem eszre, hogy nem biztos, hogy az “átlagnál” gyorsabban tanulok (a példák alapján meg nehéz is hinnem ebben), de ha valamibe belejövök, akkor abban jó vagyok és értékes.

10, a programozás nem rossz, de engem nem érdekel (sajnos) és nincs is nagy “műszaki-informatikai” érzékem. De gondolkodom majd…

2022. máj. 4. 07:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Gondolkodj: ha te lennél valami vállalkozó, felvennél valakit úgy, hogy sose fogod kirúgni? Ugye, hogy nem. Bármi lehet: lebetegszik, csődbe mész, stb., tehát az ő helyzete se lenne biztos. Ugyanígy gondolkodik minden munkaadó - tehát senki sincs biztonságban, ha munkavállaló. De ha vállalkozó, akkor se, mert bármikor lebetegedhet pl. Ilyen az élet: minden bizonytalan...

2022. máj. 4. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
31%

"Két diplomám is van ... most egy kertészet vacillált, hogy meg akar-e tartani (egy hét próba után), ahova rajtam kívül szintén szinte senki nem jelentkezett"

Lehet, hogy az a bajuk, hogy túlképzett vagy. Nem akarják, hogy a fejükre nőj, aztán majd mindent jobban akarjál tudni...

2022. máj. 4. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Kipróbáltad már a programozást? Ha nem, akkor nem tudhatod, hogy van-e hozzá érzéked, vagy sem, vagy hogy egyáltalán érdekel-e.
2022. máj. 4. 17:51
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
Call centerben közvéleménykutató. Nem lehet benne semmit elrontani, és mindig keresnek embert. Szó szerint annyi a feltétel, hogy ne legyél süketnéma.
2022. máj. 7. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!