Van valami általános “biztonsági” meló, ahonnan tényleg(!) szinte kizárt, hogy kirúgnak?
Először is ezt az ingyenes kurzust akarom elvégezni, aztán majd meglátom...
Köszi!
7, pont azt vettem eszre, hogy nem biztos, hogy az “átlagnál” gyorsabban tanulok (a példák alapján meg nehéz is hinnem ebben), de ha valamibe belejövök, akkor abban jó vagyok és értékes.
10, a programozás nem rossz, de engem nem érdekel (sajnos) és nincs is nagy “műszaki-informatikai” érzékem. De gondolkodom majd…
Nincs.
Gondolkodj: ha te lennél valami vállalkozó, felvennél valakit úgy, hogy sose fogod kirúgni? Ugye, hogy nem. Bármi lehet: lebetegszik, csődbe mész, stb., tehát az ő helyzete se lenne biztos. Ugyanígy gondolkodik minden munkaadó - tehát senki sincs biztonságban, ha munkavállaló. De ha vállalkozó, akkor se, mert bármikor lebetegedhet pl. Ilyen az élet: minden bizonytalan...
"Két diplomám is van ... most egy kertészet vacillált, hogy meg akar-e tartani (egy hét próba után), ahova rajtam kívül szintén szinte senki nem jelentkezett"
Lehet, hogy az a bajuk, hogy túlképzett vagy. Nem akarják, hogy a fejükre nőj, aztán majd mindent jobban akarjál tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!