Éjszakás műszak előtt hogyan szoktatok aludni?
Figyelt kérdés
Pl hétfő-kedd éjszaka,akkor hogyan szoktatok aludni?Hétfő korán reggel felkeltek,és még alszotok 3-4 órát munka előtt,vagy sokáig alszotok,és nem fekszetek le már munka előtt.Gondolom ha reggel hazaértek,akkor minél hamarabb lefekszetek aludni,ez nem annyira lényeges.Ami még érdekelne,hogy 2. éjszakásból amikor reggel hazaértek,mikor szoktatok lefeküdni?Mert én ha alszom 2. éjszakás reggel 3-4 órát,akkor este nagyon nehezen alszom el,és teljesen felborul a bioritmusom,és éjszaka fentt leszek,és reggel alszom a pihenő napokon.2022. máj. 2. 22:55
3/5 anonim válasza:
Két fúrás között. Valamelyik lakó biztos hogy délelőtt akarja fúrkálni a kib@szott falát a lakásában, mikor éjszakás hetem van.
4/5 anonim válasza:
Nekem nincs gondom az alvással, szóval hétfőn reggel alszok kb. 10-11-ig, aztán meló előtt már nem alszok, kedden reggel a hazaérés után 1 órával lefekszek és alszok 6-7 órát, majd lépek melózni, szerda reggel hazaérés után 1 órával lefekszek és alszok 7-8 órát, majd aznap este 10-11 körül lefekszek és alszok 10-11 órát.
5/5 anonim válasza:
"Mert én ha alszom 2. éjszakás reggel 3-4 órát,akkor este nagyon nehezen alszom el,és teljesen felborul a bioritmusom,és éjszaka fentt leszek,és reggel alszom a pihenő napokon."
Üdv az éjszakai műszakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!