20-30 ev koruliek jelenleg mennyi felretett penzetek van?
Kezdem en
Nekem 26 evesen friss diplomasan van nagyjabol 600e ft megtakarításom
Jelenleg kb 200ezer forint de nemrég vettem autót 2 millióért és még pár százezret ráköltöttem.Nem létfontosságú,ha gáz lenne el tudnám adni,így valamennyi időn belül 2,2 millió forint tartalékom lenne.
22 éves vagyok,3 éve dolgozok.
24 éves férfi vagyok.
Jelenleg 0 forint félretett pénzem van…
16 éves korom óta rendszeresen dolgozom (22 éves koromig diákmunka, 22-24 éves korom között diplomát igénylő alkalmazotti munka) és tavalyig még volt 4.5 millió forint megtakarításom, de sok nehézség ért amire költeni kellett sajnos.
25 éves vagyok, bő egy éve dolgozok, 200 ezer körül csak sajnos, mindig jön valami hirtelen egészségügyi, vagy autóval kapcsolatos kiadás. Hiába keresek jól (nettó 400 körül), az albérlet (mamahotel nem opció), diákhitel törlesztő, autó, meg minden kiadás elég sokat elvisz, mellette meg kicsit élni is szeretne az ember, nem luxus színvonalon persze, de azért egy kisebb nyaralás, meg néha egy kaja rendelés férjen már bele szerintem 😀
Szóval inkább ész nélkül spórolás helyett azon vagyok, hogy több legyen a keresetem, igyekszem fejleszteni magamat a szakmámban, meg azon kívül is (mérnök vagyok)
27F 6,5 misi.
Vennék lakást valami orbitális nagy hitellel, de majd meglátjuk.
Most csak 200.000-m van. De van ingatlanom meg egy 500.000 forintos autóm, viszont most nincs munkám.
23 vagyok
24f, 1.5 éve diplomáztam, de már házas vagyok (tudom, jó korai :D) ezért a költségek megoszlanak a feleségemmel, illetve neki nagyon jó munkája van, ezért ételre, benzinre alig költünk, így lassan már 3.5 millió, kettőnknek együtt több, mint 7 M.
Saját tulajdonú ingatlanban élünk, ez is hatalmas segítség nyilván.
Kb 3,5M, annak jó nagy része visszafizetendő diákhitel. Fizuemelés kb. évekig nem várható, szóval lakásvásárlás meg ilyesmi nagyon offos, de még a lakásbérlés is, mert azt sem engedhetem meg magamnak.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!