KB mennyi félretett készpénzetek van, amihez bármikor nyúlhattok? Van itt olyan, akinek 1 millió sincs?
Figyelt kérdés
Ne olyanok írjanak, akiknek 4 házuk, 3 luxus BMW jük meg 50 millió van a számlájukon. Köszi2021. aug. 17. 21:37
2/51 anonim válasza:
biztos van.. és akkor most jobban érzed tőle magad?
3/51 anonim válasza:
Kp nincs sok félretéve. Durván 200 ezer forint van elrakva a szekrényben egy borítékban, ha elkeverem a bankkártyám vagy letiltatom vagy behal az ATM vagy mit tudom én miért.
A számlán van több likviditási tartalékom.
4/51 anonim válasza:
Itthon eldugva vészhelyzet esetére valamivel több mint 2 millió, a számlán pedig 1.3 amihez azonnal hozzá tudok férni. A többi olyan helyen van ahol pár nap mire hozzájutok.
5/51 anonim válasza:
Nekem kb 50 ezer forint csak. Kevesett keresek, okos sem vagyok. Ez van.
6/51 anonim válasza:
Keszpenz kb. 2 millio. A tobbi bankszamlan es lakastakarek penztarban.
8/51 anonim válasza:
Most készpénzben kb 100 ezer itthon, de ezt is kocsi műszaki miatt vettem ki, amúgy nem vagyok készpénz párti. Számlán elérhető jelenleg 2 millió.
Volt már 10 millió is (azóta lakást vettünk), de volt már éppen csak 100 ezer is, amikor pályakezdő voltam 6 éve.
9/51 anonim válasza:
Kpm itthon kb 10 ezer. Számlán 300 fixen, afeletti részt negyedévente berakom máppluszba. Ott 1 M van.
10/51 anonim válasza:
készpénz 0
bankszámlán amihez bármikor hozzáférek mindig van 1,5 - 2,5 millió között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!