Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A 25 év alattiak miért kapnak...

A 25 év alattiak miért kapnak több fizetést?

Figyelt kérdés
Nekik miért nem kell SZJA-t fizetni? Diákmunkánál én 26 éves vagyok de tudok még diákmunkázni és kicsit igazságtalan hogy ők jóval nagyobb fizetést kapnak és mindent nettóban mint az aki már elmult 25 éves és nem arra kell a pénz hogy elmehessen az ember belőle mondjuk a nyári fsztiválokra.
2022. ápr. 30. 12:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

Akkor menj el autómentőzni, ha nem megy a vállalkozásod.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..

2022. ápr. 30. 20:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"A pizzaszakács alacsonyabb végzettség, mint a szakács? Nem is tudtam, hogy vannak külön fokozatok a szakmán belül."

Hivatalosan nincs olyan végzettség, hogy "pizzaszakács", és ez az egyik kiskapu, hogy ne kelljen garantált bérminimummal bejelenteni, csak minimálbérrel.

Így érted már?

2022. ápr. 30. 20:05
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint amikor vagyonőr munkát végzel, de a szerződésedbe "területi képviselő" van.
2022. ápr. 30. 20:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem nyered meg a munkákat, mert nincs haverod a vezetőségben aki pályáztat.

Ismerek én is olyan cégeket ahol ilyen olyan igazgató "ismerőse" nyeri vagy annak rokona.

Ezek le vannak vajazva házon belül többnyire, és mindíg meg tudják magyarázni.

2022. ápr. 30. 20:13
 25/25 anonim ***** válasza:
16%
Szinte semmi? Plusz 65k havonta nekem 2 évig még. Több mint 1.5 millió forint. Ezt szépen befektetem, csinálok belőle vállakozást, veszek belőle ezt-azt. Nagyon nagy segítség így fiatalon, köszönjük Orbánnak. És de, sok fiatal emiatt is (meg mert a baloldal alkalmatlan, inkompetens, hazaáruló emberekből áll) sokan szavaztunk a fideszre. Egyetemi barátaim közül is. (BME) hiába, nem tud már úgy hazudni se a baloldal mint régen, mindenki látja mennyire káros az amit ők tesznek ebben az országban. 23/f
2022. máj. 1. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!