Melyik állást választanátok inkább?
Most történt haláleset a családban. Előtte pályáztam egy állásra egy reklámugynokseghez, ahova felhívtak most, hogy felvettek..de nem számítottam arra, hogy bekovetkezik ez a tragedia. Nem vagyok jó passzban.
Jövő hétig választ kell adnom, de nem tudom, hogy jelen helyzetben váltsak e.
5 eve egy multinal vagyok sales kordinator területén, elég adminisztratív, nem annyira jó referencia. Egyetemi végzettségem van.
Pénzben az új, junior pozi, ezert 50 ezerrel kevesebbet keresnék, kb 1,5 ev kellene, hogy behozzam azt az összeget, amit most keresek. A multinal van egészségbiztosítás es cafeteria, az újnál nincs.
Összegezve, most cafeteriaval nettó 330+ prémium egészségügyi biztosítás igénybevétel.
A másiknál simán 280 ezer nettó, projekt területi tapasztalás, digitalis iránnyal.
A jelenlegi nyugis, rugalmas főnökkel. Az új pörgős, féléves kiértékeléssel csapaton belül, az ügyfelek, valamint a főnökség részéről.
Ide protekcioval tudtam interjúkra bekerülni.
Nem azért váltottam volna, mert álmaim munkája az új is, hanem, hogy az önéletrajzom színesebb legyen, és könnyebben tudjak váltani később, mert több területen voltam(bár már 30 vagyok, N)
A fentiekkel, ti hogy döntenétek? Nem nehezebb sokkal egyedül keresni állást, és mérettetni magam? Valóban hátrány, ha valaki évekig csinalja ugyanazt a pozíciót?
Nem tudom, sales kordinatorként, hol lenne esélyem elkerni ugyanazt, amit most keresek, vagy 10-20 ezerrel többet.
30 évesen Junior pozícióba? Ezen 5-10 évvel ezelőtt kellett volna gondolkozni. Most már senior lennél egy jó területen elegáns fizetéssel.
Van kb. jó 10 éved mint keresett munkavállaló aztán megindulsz lefelé a lejtőn. Akkor már nem tudsz a 20-30 évesekkel versenyezni.
Meglepődve olvasom, hogy itt inkább a sűrűbb valtasok ellen vannak. Ismerősöktől eddig mást hallottam erről.
Befektetésként tekintettem eddig a - 50 ezerre havonta, ami fél év múlva - 30 ezer lenne valószínűleg. Ahogy olvastam róla, az online projektmenedzsmenttel több felé el lehet helyezkedni. Az tény, hogy rizikósabb, és a jelenlegi állapot miatt, nem tudom, hogy bírnám e, de ott van az is, hogy mindig könnyebb úgy bekerulni, ha cégen belül van ismerős. Mindenképp szükséges lesz váltanom, csak lehet nyár végén tudnám összeszedni magam, de akkor jön az állandó stressz a kereséssel, esetleges elutasításokkal.
Az új helyen nem adnak többet, mert nincs tapasztalatom benne. Teljesen mas terulet, szerintem ez érthető.
Van egy ismerosom, ő fel evig keresett munkát, jo képesítéssel, 3 körös interjúkon. Azt hitte, megtalalta álmai munkájat, majd kiderult 3 hónap után, hogy nem lesz jó, és kezdheti elölről.
Szerintem azt jobban értékelik a munkáltatók ha van egy fix munkahelyed és nem váltasz évente. Ráadásul az az 50k kiesés havonta elég sok.
Szerintem maradj a mostaninál, én biztos maradnék
Az a baj hogy félreértetted miért jó a gyakoribb váltás.Nem a munkáltatónak jó az hanem neked mert annyi év alatt érdemi tudást,tapasztalatot szerzel de nem rekedsz meg tudás,fizetés,megbecsülés szempontjából mint sokan akik jó ideje egy helyen vannak.
Gyakrabban váltani nem azért érdemes mert maga az hogy váltasz jó lenne feltétel nélkül hanem azért mert -ha jól csinálod- minden váltással előrébb lépsz pénz,karrier esetleg szabadidő,stressz tekintetében.
Nem váltanék munkahelyet, maradnék a jelenlegiben még, ha keveebbet is fizet ahol már mindenkit ismerek és tudom kiben bízhatok.
Te 19-re lapot húznál kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!