Miért (nem) éri meg McDonald's, azaz Meki étteremben dolgozni 2022-ben?
Olvastam arról, hogy a munkakörülmények kb. olyanok, hogy akkor már jobban megéri elmennie az embernek vagyonőrként vagy kukásként dolgozni.
Összegezve:
- Rossz fizetés
- Ínszakasztó, kemény rabszolgamunka
- Általában bunkó vezetőség
- Rendkívül rossz kollegialitás (a rossz munkakörülmények és a túlfeszített idegrendszer miatt)
- Gyakori munkahelyi sérülések (pl. az olajsütők miatt)
- Munkahelyi szünetek gyakori megvonása - ebbe beletartozik a mellékhelyiség használatának szigorú korlátozása (pl. én már hallottam olyan esetről, hogy az adott munkás 12 órán keresztül nem tudott kimenni a WC-re, mert annyi volt a munka, viszont kolléga annál kevesebb).
- Nulla cafeteria, utazási hozzájárulás és alapvetően az egyén szabad választásának teljes hiánya; legalábbis ami a BEOSZTÁST illeti.
Emellett az ember vágjon még jobb képet is ehhez az egészhez és legyen udvarias és kedves is végtelenségig még a legmucsaibb, paraszt, proli tahó vendégekkel is.
ugyanakkor viselje is el a menedzsment általános bunkó hozzáállását.
Kíváncsi vagyok azok véleményére, akik jelenleg is a Mekiben dolgoznak.
Mennyire értenek egyet a fentiekkel és ők maguknak mi a véleménye a jelenlegi Mekis munkáról.
Dolgoztam kukásként is. Úgy vagyok, hogy inkább dolgozok napi 12 órát McDonald's-ban, mint kukásként akár 1 órát. :-/
A kukásnak rengeteg olyan munkavállaló megy, akiket úgymond kár volt kiengedni a börtönből (1 nap alatt többet hallottam a magyar börtönéletről, mint máskor évek alatt). A McDonald's ilyen téren sokkal kulturáltabb hely, a munkatársak fényévekkel értelmesebb emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!