Nettó 220 milyen fizetésnek számít diplomásként pár év tapasztalattal, (MÁV)?
Figyelt kérdés
Közlekedésmérnök, diploma, MÁV, pár év tapasztalattal.
Kevés vagy sok? Értelmiségi lét.
2022. ápr. 28. 08:47
11/49 anonim válasza:
Kiemelkedően jónak, mindenki téged irigyel.
12/49 anonim válasza:
Nettó 220 minden körülmények között nagyon kevés! Ha diplomád is van, akkor pedig megalázóan kevés! Ettől vacakabbul diplomásként már csak tanári pályán kereshetnél.
13/49 anonim válasza:
Ennyit kerestem akkor amikor meg diakmunkaztam :)) aki egyetemmel ennyi penzert dolgozik arrol nincs mit mondanom
14/49 anonim válasza:
Ennyit megkeresnek vidéken egy érettségivel. Ennyiért nem érdemes diplomázni.
15/49 A kérdező kommentje:
Csak nem mindegy valaki értelmiségiként dogozik, irodai munkát, vagy 3 műszakban fizikai munkát.
2022. ápr. 28. 10:36
16/49 anonim válasza:
Jah, hat persze hogy nem, az ertelmisegi diplomaddal kerj hitelt a banknal, tenyleg nem lesz mindegy akkor majd ^^
17/49 anonim válasza:
Pályakezdőként, 2 diplomával 320 nettót kapok. Szerinted?
18/49 anonim válasza:
Ez akkor is kevés.
Lepatkáztam a Hondámat valahol, megszakadt oldalt a gumi. Most rendeltem hozzá 2 darab gumit 93640 Forint lesz szállítással. Aztán a jég elverte a kocsimat megrepedt a hátsó pótféklámpám ami beázott. Kértem ajánlatot 107 000 forint munkadíjjal.
Nekem ez a pénz nem lenne elég. Pedig nem élek nagy lábon. Tényleg csak arra költök amire szükséges.
19/49 anonim válasza:
Az igaz , hogy nem mindegy mit kell érte csinálni. Csak igazából ez a pénz akkor jó ha szülőkkel otthon élsz. Akkor oké
De előre jutni belőle sokra nem fogsz
20/49 anonim válasza:
Talán nem a MÁV-nál kéne dolgozni. :D Gondoltál már erre kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!