Miért dolgozik valaki orvosi diplomával nettó 260 ezer
Ft-ért, mi a véleményetek az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem traumatológus szakorvos és 260ért dolgozik mentősként, biztos jóval többért kaphatna munkát..
2022. ápr. 27. 12:50
1/9 anonim válasza:
Nincs velemenyem rola, a sajat dolgommal foglalkozok, leszarom, hogy idegen emberek miert dolgoznak orvosi diplomaval netto 260 ezert Ft-ert.
2022. ápr. 27. 12:59
2/9 anonim válasza:
Mondjuk, mert ha nem teszi, akkor 1) nem lesz gyakorlata 2) vissza kell fizesse a képzési díjat (külföldre költözés)
2022. ápr. 27. 13:14
3/9 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy nem a fizetés az egyetlen tényező, ami meghatározza, hogy ki milyen munkát választ.
2022. ápr. 27. 13:40
4/9 anonim válasza:
Olyasmiről nem mesélt hogy a hálapénzekből ennek a sokszorosa is összejön neki?
2022. ápr. 27. 13:47
5/9 A kérdező kommentje:
4. Mentős...nem fogadnak el hálapénzt, kemény megbízhatòsági vizsgálat van már ellenük
2022. ápr. 27. 13:50
6/9 anonim válasza:
Van ismerősöm, aki szintén traumatológus. A 2008-as válság alatt a lakáshitele elszállt az egekbe. Emiatt fel kellett hagynia vele, elment orvoslátogatónak (az akkori kórházi fizetése kb. ötszöröséért), ahol pár év alatt összeszedte a lakáshitel maradékát. Majd fogta, és visszament traumatológusnak. Mikor rákérdeztünk, hogy miért nem maradt ott, ezt mondta: "Ez az életem. Akkor is ezt csinálnám, ha nekem kéne fizetnem érte."
Csak annyi a véleményem róluk, hogy maximálisan tisztelem őket. Jelzem, ha van munka, amit nem is lehet másképp csinálni, az ez.
2022. ápr. 27. 14:00
7/9 anonim válasza:
Menjen at mas osztalyra vagy mas inteznenybe. Vannak kiemelten fizeto helyek. Ismerosom 2 eve kezdett, 220 orakat dolgozik havonta es 1.3 nettot keres budapest kornyeken.
2022. ápr. 27. 17:11
8/9 anonim válasza:
"mi a véleményetek az ilyen emberekről"
Az, hogy pl. a COVID alatt vagy alapból is kétszer-háromszor annyi ember halna meg Magyarországon, ha nem lennének olyan szent hivatástudattal élő emberek, mint az unokatesód, aki hajlandó éhbérért ilyen rendkívül nehéz és áldozatos munkát végezni.
2022. ápr. 27. 17:20
9/9 anonim válasza:
Nekem olyan ismerősöm van, aki kijárta a középsulit, majd valami elektronikai mérnöki szakon végzett egyetemet. Csak vigyorgott mikor mérnök úrnak hívta mindenki. Mióta elvégezte azóta egy kábel tv szolgáltatónál húzza be a kábeleket a házakhoz.... Nagyon sokra vitte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!