Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki orvosi diplomával gyárban dolgozik?

Figyelt kérdés

Vagy meki stb..

Én ilyenről igazából még nem hallottam, de kíváncsi vagyok, hátha más igen.

2020. aug. 14. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy nem mert orvoshiány van+ nem is tud mit csinálni mert be vannak hívva és nem tudom, hogy ez még van-e, vagy már feloldották de az országot nem hagyhatják el.
2020. aug. 14. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2020. aug. 15. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Gyárakban is szokott lenni üzemorvos, amihez kell orvosi diploma. Szóval igen.
2020. aug. 15. 12:20
 4/6 anonim válasza:
81%
Vannak akiknek nincsen mukodesi engedelyuk, mondjuk ok tobbsegeben kurzslonak alltak, de ilyen kategoriarol siman el tudnam kepzelni, vagy mert valaki elveszti.
2020. aug. 15. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg akit eltiltottak a hivatásától valami kapitális hiba miatt.
2020. aug. 16. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hármas, a gyárak nem tartanak saját külön bejáratú üzemorvost, hanem vannak üzemorvosok, saját rendelővel, meghatározott fogadási idővel és olyankor lehet hozzá menni azoknak, akiknek fizikai munkához munkaalkalmassági vizsgálatról való igazolásra van szükségük. A munkakövetitő cégek, diákszövetkezetek is ezekkel az üzemorvosokkal állnak szerződésben, sokszor nekik küldik át az alkalmassági eredményét az üzemorvosok asszisztensei , valahol ők állják .
2020. aug. 24. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!