Budapesten személy és vagyonőr vizsgával, hol lehet a legtöbbet keresni?
Követségeken, ha jól beszélsz mondjuk angolul, jó kiállású vagy és be tudsz kerülni.
Amúgy meg 800 és 1500 nettó között mozognak a nettó órabérek Budapesten, nagy a szórás.
Kidobóként népszerűbb klubokban vagy testőrként.
De a testőrök alig 1-3%-át teszik ki azoknak akik ezzel az okj-val rendelkeznek.
És hiába fizetnek többet, de ezek rendkívül stresszes munkák.
A volt edzőtársam mondta, hogy egy péntek vagy szombat éjszakával 20 ezret meg tudnak keresni. Viszont folyamatosak a balhék és konfliktusok az ilyen klubokba.
A másik edzőtársam a BalatonSoundon volt biztonsági őr. Megkeresett szép pénzt, de egyszer konkrétan összeverekedett valamilyen kétméteres külföldi néger drogdílerrel miközben megkérték, hogy űritse ki a zsebeit (valami fehér poros tasakokat találtak később a rendőrök nála)
Szórakozóhelyeken! Szép pénzeket lehet keresni. Én is csináltam, mint mellékállásban, óránként kaptam 1300 forintot. Plusz annyit edtem, és ittam alkoholmentes italokat, amennyi belém fért. Általában 10-12 órákat voltam ott. plusz 2 olykor 3 kolléga.
Ha nem tudsz verekedni, vagy nem vagy jártas valamilyen küzdő sportban, akkor felejtsed el, mert a balhék elég gyakoriak. Nálunk az volt.
Igen a fesztiválok.. pl... sziget. Sógorom dolgozott ott napi 12 órában.
1 hét alatt meg kereste 150.000 forintot.
Egyébként fő állásban nem szabad csinálni!
Nem vagy be jelentve, táppénz és szabadság nincsen ki fizetve rendesen vagy sehogyan. Túlórákat se fizetik ki, úgy ahogyan kell. Potlékot se fizetnek. Sok cég csak kézpénzben szereti oda adni a fizetéseket, ha oda adják. stb.....
Csak nem az amelyik a luxus órákat, nagyrészt rolexeket árulja? (Nem akarom ide leírni, de a tulaja szerb)
5.-re.
Nem, amit én tudok, a 2000, az ruhás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!