Mi lenne az álom munkád, ha bármi lehetne az, és egy csettintésre minden tudást és körülményt megkapnál hozzá hirtelen?
Összehasonlító nyelvészet.
Persze az álmodozásba belevettem azt a részletet is, hogy meg lehetne élni belőle.
Amúgy én ezt gyakran mondom bent azt alkalmazottaimnak is munkahelyen, hogy miért nem vagyok én egy író valami ködös kisvárosban, reggel felkelnék, megsétáltatnám a 2-3 extra nagytestű kutyámat a ködben a fenyőerdőben, utána hazaérnék, megszállna az ihlet, írnék pár órát, utána meg délután lenne a páromé meg a pihenésé. Én lennék valami kibacott norvég női Stephen King 🤣🤣🤣
De hát álom, édes álom...
Vagy ha ez nem akkor meg valami nagy gettó feka queen lennék USA-ban, de nem a proli, hanem a pénzes fajta, osztanám az észt meg a "lapokat" 😁
Én valami ilyen életeket képzelek magamnak el.
28N
Programtervező, fejlesztő informatikus. Ha tényleg megkapnám az über tudást hozzá, és a feltételeket is (profi nyelvtudás, jól fizető ügyfélkör), akkor ebben dolgoznék mert nagyon jó pénzeket le lehet akasztani, de persze csak részmunkában, nem ülnék állandóan gép előtt, a többi időm maradhatna hobbira, családra, kirándulásokra.
Ha ez nem, akkor profi pék, saját családi üzemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!