Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lenne az álom munkád, ha...

Mi lenne az álom munkád, ha bármi lehetne az, és egy csettintésre minden tudást és körülményt megkapnál hozzá hirtelen?

Figyelt kérdés
Ha pl. orvos, akkor egyből egy kórházban lennél bejelentve, az összes szükséges tudással a fejedben. stb.

2022. ápr. 25. 20:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Összehasonlító nyelvészet.

Persze az álmodozásba belevettem azt a részletet is, hogy meg lehetne élni belőle.

2022. ápr. 25. 20:16
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Erotikus manga rajzoló. :D
2022. ápr. 25. 20:25
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha egyet lehet választani akkor tolmács.
2022. ápr. 25. 20:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi docens. Ehhez viszont nem csak a papír és a tudás hiányzik, hanem az is, hogy egyáltalán elinduljak ezen az "úton", ami a jelenlegi felsőoktatási bérek mellett esélytelen.
2022. ápr. 25. 21:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
kutató történész/levéltáros.
2022. ápr. 25. 21:05
 6/17 anonim válasza:
100%
Híres, sikeres, nagyon tehetséges regényíró, akinek elkapkodják a könyveit egy perc alatt, és persze, mondjuk egy nyugat-európai felső középosztálybeli életszínvonalat összehoznék az írással.
2022. ápr. 25. 21:07
 7/17 anonim ***** válasza:
32%
Portfóliómanager :D
2022. ápr. 25. 22:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Író valami északi tengerparti erdős villában (skandináv krimi író :D)
2022. ápr. 26. 00:20
 9/17 anonim ***** válasza:

Amúgy én ezt gyakran mondom bent azt alkalmazottaimnak is munkahelyen, hogy miért nem vagyok én egy író valami ködös kisvárosban, reggel felkelnék, megsétáltatnám a 2-3 extra nagytestű kutyámat a ködben a fenyőerdőben, utána hazaérnék, megszállna az ihlet, írnék pár órát, utána meg délután lenne a páromé meg a pihenésé. Én lennék valami kibacott norvég női Stephen King 🤣🤣🤣

De hát álom, édes álom...

Vagy ha ez nem akkor meg valami nagy gettó feka queen lennék USA-ban, de nem a proli, hanem a pénzes fajta, osztanám az észt meg a "lapokat" 😁

Én valami ilyen életeket képzelek magamnak el.

28N

2022. ápr. 26. 00:26
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

Programtervező, fejlesztő informatikus. Ha tényleg megkapnám az über tudást hozzá, és a feltételeket is (profi nyelvtudás, jól fizető ügyfélkör), akkor ebben dolgoznék mert nagyon jó pénzeket le lehet akasztani, de persze csak részmunkában, nem ülnék állandóan gép előtt, a többi időm maradhatna hobbira, családra, kirándulásokra.

Ha ez nem, akkor profi pék, saját családi üzemmel.

2022. ápr. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!