SSC-ben dolgozó pénzügyesek! Mennyit kerestek bruttóban és milyen béren kívüli juttatások vannak?
Bármilyen terület érdekel: AP, AR, GL könyvelő, Reporting, Controlling, Statutory, Finance Analyst, FP&A, Tax stb.
Kérlek írjátok le, hogy hány év tapasztalattal rendelkeztek összesen.
Köszönöm :)
Azért a fix 20%-os bónusz+ fix 13. havi fizetés elég jó, nálunk semmi ilyen nincs.
Túlórákat hogyan számoljátok el?
a túlórákat csúsztatni lehet, azt nem fizetik ki.
igen, valóban nagyon jó béren kívüli juttatások vannak, máshol általában van cafeteria (br. 500 körüli összegben) és mondjuk 1 havi fizunak megfelelő bónuszt adnak a dolgozóknak.
Ezért csak akkor váltanék ha az új helyen, az alapbérem érezhetően magasabb lenne, mint amit itt kapok alapbérként + az 1 hóra jutó bónusz és 13. havi fizu összege. Jelenleg ez br. 720 ezerre jön ki és akkor még ott van a br. 600 ezres cafeteria keret.
Tehát br. 800-850 ezer + éves bónusz + cafeteriért lennék hajlandó váltani, de ennyi pénzt nem adnak reportingon sehol, de még kontrolligon se nagyon, max senioroknak. Persze ha máshol is kapnék 13. havit vagy nagyon magas lenne a bónusz, akkor lejjebb menne a bérigényem is.
Bocsi, hogy itt beleszólok, reportingra ti milyen háttérrel kerültetek be? (tanulmányi illetve munkatapasztalat is lehet)
Én most procurementen vagyok, de gondolkodok a pénzügy felé váltáson.
13)
Én egy angol nemzetközi gazdálkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!