Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC-ben dolgozó pénzügyesek!...

SSC-ben dolgozó pénzügyesek! Mennyit kerestek bruttóban és milyen béren kívüli juttatások vannak?

Figyelt kérdés

Bármilyen terület érdekel: AP, AR, GL könyvelő, Reporting, Controlling, Statutory, Finance Analyst, FP&A, Tax stb.

Kérlek írjátok le, hogy hány év tapasztalattal rendelkeztek összesen.

2022. ápr. 25. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm :)

Azért a fix 20%-os bónusz+ fix 13. havi fizetés elég jó, nálunk semmi ilyen nincs.

Túlórákat hogyan számoljátok el?

2022. máj. 9. 10:06
 12/17 A kérdező kommentje:

a túlórákat csúsztatni lehet, azt nem fizetik ki.

igen, valóban nagyon jó béren kívüli juttatások vannak, máshol általában van cafeteria (br. 500 körüli összegben) és mondjuk 1 havi fizunak megfelelő bónuszt adnak a dolgozóknak.

Ezért csak akkor váltanék ha az új helyen, az alapbérem érezhetően magasabb lenne, mint amit itt kapok alapbérként + az 1 hóra jutó bónusz és 13. havi fizu összege. Jelenleg ez br. 720 ezerre jön ki és akkor még ott van a br. 600 ezres cafeteria keret.

Tehát br. 800-850 ezer + éves bónusz + cafeteriért lennék hajlandó váltani, de ennyi pénzt nem adnak reportingon sehol, de még kontrolligon se nagyon, max senioroknak. Persze ha máshol is kapnék 13. havit vagy nagyon magas lenne a bónusz, akkor lejjebb menne a bérigényem is.

2022. máj. 9. 10:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy itt beleszólok, reportingra ti milyen háttérrel kerültetek be? (tanulmányi illetve munkatapasztalat is lehet)

Én most procurementen vagyok, de gondolkodok a pénzügy felé váltáson.

2022. máj. 13. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13)

Én egy angol nemzetközi gazdálkodással.

2022. máj. 13. 17:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Én PSZ alapszakon végeztem, majd 3 év könyvelési tapasztalat után lettem Reporting és Kontrolling munkatárs, de 85%-ban riportálok.
2022. máj. 13. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
#12 Meg szabad kérdezni melyik SSC ez? Azért a fix 13. havi és a fix 20% bónusz nagyon fasza.
2022. máj. 20. 11:51
 17/17 A kérdező kommentje:
#16: nem SSC-ben vagyok, hanem egy kisebb pesti multinál
2022. máj. 25. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!