Miért van az, hogy az építőiparban dolgozó szakmunkások nagyon jól keresnek, de pl az építészmérnökök már nem?
Menj ki egy nagyobb építkezésre és figyeld meg, hogy a munkások milyen kocsival érkeznek. Ebből következtethetsz az anyagi helyzetükre.
Biztosan van aki tényleg nagyon sok pénzt keres, de az építőiparban nem mindenki keres milliókat havonta. Itt a gyakorinak minden burkolózva heti 1 milliót keres. Ne dőlj be nekik!
Egy burkoló reális bére most havi 5-600 ezer nettó, az is vállalkozóként.
Itt a gyakorin csak a trollok terjesztik a milliós fizetéseket.
Itt a biológus képzésről és az élelmiszermérnök szakirányról is lebeszélnek úgy, hogy sosem tanulták azt. Közbe kutatóként is jól kerestem, pedig a phd-t már meg se csináltam, majd átképeztem magam és a versenyszférában degeszre keresem magam míg ezek a lúzerek még mindig itt írogatnak.
Nekünk a házunk terve több százezer volt, pedig szinte kész tervvel mentünk és rengeteg párhuzamos munkája volt a tervezőnek. Annyira nem futott a pénz után, 10 hónappal később is mi kerestük, hogy küldje már a számlát hogy ki tudjuk fizetni
“Sok pályakezdőnek viszont eléggé nehézkes az indulás és az előrelépés.”
Na neeee tényleg? Micsoda újdonságokat puffogtatsz..
Megsúgom valamit, apám szobafestő vállalkozó saját brigáddal már 30 éve és nem így indult a karriere, több évbe telt felépíteni.
Ez a normális nem az, hogy elvárod, hogy semmit nem tudó pályakezdőként már egyből milliókat keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!