Pénzügy - számvitel diplomával lehet nagyon jól keresni?
Figyelt kérdés
Szerintetek ezzel az alapképzéssel lehet jó fizetéseket kapni, vagy szükséges mesterképzés, esetleg egy másik gazdasági, közgazdaságtani szak jobb lenne?
Pénzügy-számviteles diplomával meg lehet gazdagodni?
Lesz igény erre a diplomára a jövőben, vagy ez is az automatizáltak között lesz, illetve nem telítődik?
2022. ápr. 24. 11:21
1/6 anonim válasza:
Lehet jól keresni. Olyan mint a többi szakma. Érteni kell hozzá és tudni kell miért fizetnek sokat.
2/6 anonim válasza:
Lehet. Nekem is csak az alap van meg és 7 számjegyű a havi keresetem.
3/6 anonim válasza:
Akármilyen diplomával lehet jól keresni. Van amivel könnyebben, van amivel nehezebben.
4/6 anonim válasza:
Köszönöm, privátra nem kívánok válaszolni. Veszprémben tanultam amúgy és könyvelés-könyvvizsgálat területen dolgozok.
5/6 anonim válasza:
Ezerféle irányba el lehet indulni, bank, könyvvizsgálat, tőzsde, tanácsadás, azon belül is cég és cég között is hatalmas különbségek lehetnek.
Az automatizáció folyamatos, de ez a primitív, adminisztrációs folyamatokat váltja csak le, a szakértői feladatokat nem.
6/6 anonim válasza:
Sok helyre lehet vele menni, jó képesítés.
A főnököm kontrolling vezető és br 1,3 milliót keres havonta Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!