Nettó havi 505.000Ft fizetés a szegedi Contiban jónak számít? Egyszerű alkalmazott, semmi csapatvezető vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
Várom a kommenteket. Köszönettel !2022. ápr. 21. 21:01
11/26 anonim válasza:
Na majd megkérdem holnap bent.
12/26 anonim válasza:
Multinál mérnökként ez egy átlagos medior fizetés vidéken, szerintem rendben van.
13/26 anonim válasza:
Jónak számít de ha van elég tapasztalatod mérnökként kérhetsz többet is.
14/26 anonim válasza:
Persze, itt Szegeden tömegek keresnek 150-200 ezret a mai napig is. Nem csak a munkások, de szellemi foglalkoztattak is.
15/26 anonim válasza:
Szegeden egy sima boltos az árkádban megkeresi a 220at. A tom tailorban egész nap vakarhatom a tökömet. Szóval kipihentebben mennék haza, mint ahogy bementem.
16/26 anonim válasza:
Vidéken a nettó 500 kimagasló, még mérnöknek is.
17/26 anonim válasza:
Átlagos mérnöki fizu pár év tapasztalattal. De nem rossz.
18/26 anonim válasza:
#16 Nem. A vidéki mérnök vizuk erősen konvergálnak a budapestiekhez, sőt, bizonyos területeken, az elmúlt ~10 évben Budapestre csoportosult mérnöki munkaerő okán, magasabb fizetéseket lehet elérni, mint a fővárosban. Most már nem abban a szakaszban vagyunk, hogy a mérnököknek Budapest az epicentrum. Sem a munkahelyek számát, sem a fizetéseket tekintve. Az 500 nettó vidéken mérnökként már nem kimagasló, sőt tapasztalataim szerint ha csak a keleti országrészt nézzük, már ott sem kimagasló. Nagyon sok cég kifizet 750 bruttót (vagy többet), csak menjen dolgozni valaki.
19/26 anonim válasza:
18as tényleg? Tudsz nekem linkelni egy gépészmérnök állást Szegeden? Három éve ezért jöttem át SSCre. A fizu ugyanannyi és helyben vagyok.
20/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy gépészmérnökkel mi a helyzet de aki tud programozni az vidéken is nagyot kereshet.
Például mérnök-informatikus, szoftvermérnök és villamosmérnök ha ért a beágyazott rendszerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!