Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen szakmával éri meg...

Milyen szakmával éri meg kimenni külföldre?

Figyelt kérdés
Szakma alatt pár éves képzést értek, nem egyetemet. Spanyolország vonz, de egy életre. Arra gondoltam, ha lenne egy jó szakmám ( ezért kérdezem h oda mi lenne jó, mert tudom h mekkora a munkanélküliség) akkor megérné kimenni egy életre. A későbbiekben elgondolkodtam gyerekvállaláson, tudom h odébb van, de azt szeretném h ő már ott éljen, ott szülessen, ottani állampolgár legyen. Idén érettségizem, spanyolt itthon tanulok 6 éve. Vonz az ország, de főleg az, h a gyermekem már kintre tartozzon. Megéri kimenni? Milyen szakmával? Nagyon köszönöm azokat a válaszokat is, amikben arról van szó, h ne menjek ki, ne cseréljem le a biztos itthont a bizonytalanra, de én nem akarok itthon szülni

2022. ápr. 19. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Barmivel amivel itt is sokat lehet keresni
2022. ápr. 19. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Programozó.
2022. ápr. 20. 00:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, de nyilván egy másik országban inkább ottani állampolgárt keresnek az ilyen munkákra, nem?
2022. ápr. 20. 06:19
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Tok mindegy ki milyen allampolgar, ha ertesz valamihez akkor megfizetnek
2022. ápr. 20. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha jól tudsz spanyolul, akkor nem baj, hogy nem vagy állampolgár. Hidd el, rengeteg nem spanyol állampolgár él és dolgozik ott.

Egyébként kapásból az ápolót, programozót, építészt (ács, kőműves stb.), szakácst, pincért mondanám, amivel szinte biztosan találnál munkát és el is tudnál éldegélni.

2022. ápr. 20. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Képzett munkaerőre nem fognak nemet mondani mert abból mindenhol hiány van.

EU -n belül nem szokott gond lenni amikor másik EU ország állampolgára szeretne munkát vállalni.

Amíg jól beszéled a nyelvüket akrámelyik munkakörben el tudsz helyezkedni.

2022. ápr. 20. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Bocsi, hogy belekontárkodok a kérdésbe, de ápoló okj-t is elfogadják? Tudja esetleg valaki? Nem csak a diplomát?
2022. ápr. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!