Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek, hogy én legyek a...

Mit tegyek, hogy én legyek a főnök kedvence?

Figyelt kérdés
Home office-ban dolgozom, és szeretném ha a főnököm kedvelne, mit tudnék tenni?

2022. ápr. 17. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Hívd fel magadhoz egy jó kis du... dududu dumálásra :)))
2022. ápr. 17. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Csapatépítőkön beszélgess vele sokat.
2022. ápr. 17. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha nő vagy akkor egyértelmű.
2022. ápr. 17. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Dolgozz jól?...
2022. ápr. 20. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

A következő dolgok fontosak egy főnöknek:

1. Legyél kész a munkáddal mindig a határidőre, de a legjobb az, hogyha már lehetőleg előtte egy nappal elküldöd neki az anyagot, ha valamit javítani kellene, akkor legyen rá idő.

2. A munka, amit kiadsz a kezedből, legyen igényes, áttekinthető, helyesírási hibáktól mentes. Sokszor van, hogy neki kell referálni az ő főnökének, az fontos, hogy a te általad átadott anyagon minél kevesebbet kelljen javítania, változtatnia, ne legyen vele gondja.

3. Ne panaszkodj neki munkahelyi dolgokról. Ha kiad egy feladatot, akkor mindenképpen állj a feladathoz pozitívan, lehetőleg ne tégy megjegyzéseket a feladatra, pláne, mivel gyakran neki is úgy adják ki föntről, és lehet, hogy ő is utálja, és nem segít neki, ha a te hozzáállásod negatív.

4. Ha kiadja a feladatot, akkor gondold át, hogy milyen kérdések merülnek fel benned a feladattal kapcsolatban, és lehetőleg csak egy alkalommal egyeztess vele ezekről, ne zaklasd folyton újabb és újabb kérdésekkel. Találd meg az egyensúlyt az önálló munka és a felettessel való egyeztetés között.

4. Ha valami változás van a munkahelyen, vagy átszervezés, stb, akkor ne zúgolódjál, azt nézd, hogy hogyan tudsz alkalmazkodni az új helyzethez. Ha rossz a hozzáállásod ezekhez, és ezt hangoztatod is, az nagyban megnehezíti a dolgát, mert a saját alkalmazkodási folyamata mellett a beosztottjai zúgolódását is kezelnie kell.

A fentiek csak tippek, persze ez nem azt jelenti, hogy menj bele a teljes önfeladásba, de mindig vedd figyelembe az ő szempontjait is.

2022. ápr. 21. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem erre nem nagyon lehet egyértelműen válaszolni. Nem ismerjük a főnöködet. Lehet az a helyzet is, hogy tehetsz bármit, bármilyen pró anyagot leadhatsz neki, sosem fog kedvelni. Mert szimplán nem vagy neki szimpatikus, vagy mert egy genyó alak. Bármi.
2022. máj. 17. 08:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös válaszoló nagyon megfogta a lényeget.
2022. máj. 30. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:
15%
ha nő vagy akkor meg is van a válsz, dobd be a tested ahogy a többi női beosztott is teszi
2022. máj. 30. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
6os vagyok. Ezt mellékesen írom, és amúgy teljesen lényegtelen. De fullra nem értem a lepontozásomat.
2022. máj. 31. 06:13
 10/10 Ruby04 válasza:
#3 ez nagyon fasiszta válasz volt, vágod. Ilyet még egy törtető jellemet tükröző kérdés szerzőjének sem.
2022. máj. 31. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!