Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék hatékonyan,...

Hogyan tudnék hatékonyan, gyorsan pénzt keresni?

Figyelt kérdés

17 éves nappali tagozatos diák vagyok. Nyáron leszek 18. Szükségem van pénzre, és hamarosan. Nincs időm nyári szünetig várni és akkor kezdeni dolgozni.

Az okokat privátban kifejtem, ha valakit érdekel.

Tényleg elfogadható ötleteket keresek, ami segítene is.

Én is próbálkoztam már több helyen, de valamiért semmi nem lett belőle.

Mit tudnátok tanácsolni? Őszintén segítségre van szükségem, szeretném ha komolyan vennétek a kérdést.

És köszönöm, ha tudsz valami tanácsot, tapasztalatot átadni.

2022. ápr. 15. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, sehogy ne dolgozz feketén, nem hivatalosan!!! Ne menj be a kisboltba se, hogy te ott papírok nélkül akarsz dolgozni!

[link]

Nézz diákmunkát bármilyen iskolaszövetkezetnél és csak aláírt szerződéssel dolgozz!

Ha nincs szerződésed, akkor nem biztos, hogy kifizetnek, ha baleset ér nem maradsz jegyzőkönyv és kártérítés nélkül!

2022. ápr. 15. 14:15
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 nem szeretnék "feketén dolgozni" de bele se gondoltam, milyen következményei lehetnének... köszönöm a tanácsot☺️
2022. ápr. 15. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:
16%

11.-re.

Az iskolaszövetkezetis meló sem 100% a fizetésre.

2022. ápr. 15. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
13, de az, ha az iskolaszövetkezet nem fizet, akkor ki lehet belőle vasalni jogi úton a pénzt
2022. ápr. 15. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

14.-re.

És egy (Bocs kérdező!) csóró kisdiáknak/szüleinek, lesz pénze ügyvédre?

Egy fizetési felszólítás 40+!!!

2022. ápr. 15. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenesen el tudja intézni egy kormányablakban
2022. ápr. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!