Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kávézóba dolgozom, kevesebbet...

Dezső22 kérdése:

Kávézóba dolgozom, kevesebbet kaptam mint a megbeszélt összeg mert nem voltam bejelentve: mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Röviden: órabérrel dolgozok, észrevettem hogy a havi fizetés jóval kevesebb mint amit számoltam. Beszéltem a titkárokkal s kiderült hogy nem egyezik öt nap: avagy ezekre a napokra nem lettem beírva, s így olyan mintha nem is mentem volna be.

Hiába mondtam hogy bent voltam s hiába vannak tanúk (az aznapi munkatársak) bejelentés nélkül olyan mintha nem lettem volna ott. Az azért zavar hogy 10 órát dolgoztam ötször ingyen, így hát azért utána járnék hogy mit lehet csinálni.

Egy top franchise-ről van szó, multináacionális, mondjuk azt hogy jófejségből nem mondom meg hogy melyik.

#bejelentés #fizetés elhalasztás
2022. ápr. 12. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%
Komoly cégnél a HR ezt viszonylag gyorsan tudja javítani, de te akkor mégsem vagy olyan jó helyen, mint hiszed.
2022. ápr. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!