Budapesti (vagy környéki) Kontrollerek! Mennyi a havi fizetésetek?
Kérlek, ne csak a havi alapbért írjátok le, hanem a cafeteriát, bónuszokat, jutalmakat, esetleges 13. havi fizetéseket is, valamint azt is, hogy hány év tapasztalattal rendelkeztek.
Én amerikai multinál (nem SSC) havi br. 600 ezret kapok + 450 ezer éves cafeteria + 1,2 millió éves bónusz + 13. havi fizetés + karácsonyi jutalom (összege pofára megy, de br. 200-300 ezer között szokott lenni)
Pénzügyi területen 3,5 év tapasztalatom van.
Alapbér br. 360 ezer
VBKJ évi 400 ezer
délutános pótlék +20 %
Általában a 2-es metró vonalán vagyok, arra is jár műszakonként asszem br 3000 ft. A büntetésekből nem kapunk jutalákot, tehát mindegy, hogy aznap elkapsz 20 bliccelőt vagy egyet sem. 4 év tapasztalat.
Kedves #2
Szerintem számviteli kontrollerre gondolt a kérdező, bár ezt nem tudom miért nem tisztázza.
#2: Szerintem az itt kommentelők 95%-a tudja, hogy miről van szó :D főleg, ha az előző kontrollinggal kapcsolatos kérdésekből indulok ki. De érdekes volt az első válasza is, felpontoztam a magam részéről.
Mondjuk a kulcsszavakban eredetileg benne volt, hogy #pénzügyi kontrolling, de valamiért kivették..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!