Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van értelme jelentkezni...

Van értelme jelentkezni Aldihoz, Lidl-höz?

Figyelt kérdés

Van a közelben pár pozíció, bolti eladó, de tartok tőle hogy nem bírnám, és nem a munkát, hanem a kollégákat, vezetőket.

Penny-ről hallottam hogy ott széthúzás van, állandó a feszültség, bunkók az üzletvezetők, illetve amióta egyre több cigány biztonsági őrt látok, nem is gondolkodom benne... Ott vásárolunk de annyi...

Lidl jól fizet, Spar se rossz, de nem az igazi. Aldihoz meg nehéz bekerülni, de szerintem - kívülről - a "legnyugisabb" mind közül.

Kérdés, mi a valóság, milyen ott dolgozni? A rám bízott munkát elvégzem, azzal semmi gond, terhelhető is vagyok, de az igazságtalanságot, kivételezést, nem megbecsülést nem bírom, ahogyan a kollégák szurkálódását, piszkálódását sem.

2022. ápr. 6. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Van
2022. ápr. 6. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Ezt egy kicsit bővebben? :) Köszönöm.
2022. ápr. 6. 11:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Most tudnék is jelentkezni, csak az a baj hogy részmunkaidős, 6 órás. Mellette ha lenne valami hobbi jellegű mellékesem, amivel kijövök havi szinten 8 órásnak megfelelőre, akkor már jó vagyok.
2022. ápr. 6. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér,hogyha meg nem jön be felmondasz a próbaidő alatt.
2022. ápr. 6. 11:40
 5/5 A kérdező kommentje:
De egy jelenlegi biztos, csak nemszeretem munkahelyet adnék fel érte. Nem mindegy, jó lenne kb. tudni azért, mire számítsak. Persze akkor ha egyáltalán szóba állnának velem...
2022. ápr. 6. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!