Van e értelme jelentkezni így munkára?
Figyelt kérdés
Például egy orvosi diplomával valaki elmegy felszolgálni már vagy 7 éve ezt csinálja és most mégis szeretne a saját végzettségének megfelelő munkát.2021. nov. 10. 08:57
1/3 anonim válasza:
Termeszetesen igen, de sztem a peldad nagyon nem eletszeru.
Masik dolog, hogy azert azt tudni kell hogy 0 tapasztalattal a fizuk onnan fognak indulni mintha most estel volna ki egyetemrol
2/3 A kérdező kommentje:
hát ez nem példa,én ezt csináltam és nem is felszolgáltam hanem takarítottam de azt mégsem írhatom bele
2021. nov. 10. 09:20
3/3 anonim válasza:
Orvos hiány van, fogsz munkát találni. De 7 év alatt annyira kiestél a szakmából, hogy rád se bíznám az életem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!