Nettó 500 ezer Ft-os fizetésnek örülnél?
Figyelt kérdés
Fiatal lánynak, aki nem pályakezdő, szerintetek jó lehet ennyi fizetés?2022. ápr. 5. 15:12
2/22 anonim válasza:
Miért kapja ezt? Ha mint Enterprise architecht akkor szánalmasan kevés, ha ügyintéző mucsaröcsögén akkor nagyon sok.
3/22 anonim válasza:
Momentán örülnék neki, mert kevesebbet keresek. Remélem, tudtam segíteni.
4/22 A kérdező kommentje:
Laza irodai munka és a lány bőven túlképzett hozzá, csak mivel az előző munkahelye megszűnt, hirtelen ezt találta és egyből fel is vették.
2022. ápr. 5. 15:23
5/22 anonim válasza:
Elgondolkoznék, hogy laza irodai munkára miért is fizetnek ennyit.
6/22 anonim válasza:
Mit csinál a irodában? olyan nincs hogy irodai munka... Könyvel, szoftvert fejleszt, iktat?
7/22 anonim válasza:
A fiatal nem pályakezdő lánynak jobban örülnék. A fizetésnek kevésbé, mert jelenleg komoly visszalépés lenne.
8/22 anonim válasza:
Én nem örülnék, mert nem akarok kevesebbet keresni.
De pályakezdő nőként akár jó is lehet, a munka függvényében.
9/22 anonim válasza:
Nem örülnék neki, de nem vagyok fiatal lány és a semmittevős munkát se szeretem amire túlkvalifikált vagyok. Akkor inkább dolgozok normálisan olyan pénzért amit ér a munkám.
10/22 anonim válasza:
igen. mivel ennek a felét kapom most a belemet is kidolgozva érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!