Míg munkát kerestek mivel töltitek a napokat?
Figyelt kérdés
Gondolom van aki dolgozik, de ha épp nincs munkád?
Jó pár helyre jelentkeztem, most visszajelzést várok. Még volt interjúm is, de onnan is visszajelzést várok.
2022. ápr. 5. 09:48
1/5 anonim válasza:
Munkaval, de ha nem lenne munkam, akkor tanulnek, fejlesztenem magam, interjura keszulnek.
2/5 anonim válasza:
20 év alatt összesen 2 hónap volt, amíg nem volt munkám. Egy hétig gyakorlatilag semmit nem csináltam, kipihentem végre magam. Utána megcsináltam pár itthoni munkát, amit évek óta halogattam. Ezután az interjúzásra koncentráltam.
3/5 anonim válasza:
Netflixeztem, úgyhogy magam mellett volt a teló felhangosítva meg távirányító, h ha hívnak le tudjam némítani azonnal a tv-t.
4/5 anonim válasza:
Nem kell alkalmazottnak lenned, hogy legyen munkád és pénzed.
5/5 anonim válasza:
Dolgoztam. Eddig egyszer valtottam úgy hogy nem volt elore meg a kovetkezo, de akkor keszultem az interjukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!