Mi a munkátok, jól kerestek vele?
Logisztikai területen, raktárban dolgozom, 3 műszakban. Nem szükséges különleges képzés, a cég tart egy pár napos oktatást, majd tesztet kell írni és persze egészségügyi alkalmasság is szükséges. Átlagosan, kicsivel minimálbér felett keresek, plusz cafeteria, bejárás támogatás, kedvezmények.
Nem ez álmaim munkája, de a covid miatt szerettem volna egy biztos munkahelyet, és ez az.
Viszont hamarosan váltok, a szakmámban szeretnék dolgozni (irodai munka lenne tb-bérügy terület).
Elektromos karbantartó vagyok egy gyárban.Középiskolai végzettségem van,1 éves képzés és érettségi.Nemsokára kapunk fizetésemelést így havonta kb nettó 300ezer forint lesz.Illetve 30ezer forint cafetéria,13. havi bónusz,év közben pár kisebb,ingyen céges busz.
Ez egy 50ezres vidéki városban van,korrektnek tartom főleg úgy hogy az SZJA mentesség miatt +65ezret kapok.A munka is elég jó,kollégák jófejek csak 3 műszakos,mondjuk én még bírom
Vendéglátós vagyok. Kb 400-at keresek.
Férjem barber havi 1 millió megvan.
Most tanulom a barber szakmát, nyitjuk a saját vállalkozásunkat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!