Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT területen mennyire számít...

IT területen mennyire számít a cég neve, hogy hol dolgoztam?

Figyelt kérdés
Tehát például érhet-e hátrány amiatt, hogy tfh. a Tesconál voltam szoftverfejlesztő vagy a LiveJasmin-nál, és nem pedig a Boschnál, vagy az OTP-banknál.

2022. ápr. 3. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem volt jopar ismerosom akik a d...lernel dolgoztak elotte, azt leszamitva hogy semmi jot nem mondtak a cegrol semmit nem szamitott interjunal.
2022. ápr. 3. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán számít. Lehetnek olyan témák, ahol előny, pl. Ericsson szeret a Nokiától átvenni embereket, bankok egymástól, stb. de ezek csak preferenciák, sokkal jobban számít mennyire értesz a szakmához.
2022. ápr. 3. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az számít, hogy ha valamelyik ismertebb multinál voltál, akkor tudják hová tenni, ha Pistike Kft-nél, akkor nem.
2022. ápr. 3. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán az számít, hogy hol dolgoztál hanem, hogy milyem projekteken és milyen környezetben.

De természetesen, ahogy fentebb is írták lehet előny ha egy banki pozíciót pályázol meg, ha előtte szintén pénzügyi szektorban dolgoztál és hasonlók.

Én rengeteget interjúztatok, nem szoktam nézni ki honnan jött.

2022. ápr. 3. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy mondták, ha pénzügyi szektorban akarsz elhelyezkedni, akkor jobb ha onnan jössz, ugyan így telcora az ericsson-nokia-huawei hármas. De ezt leszámítva egyáltalán nem számít.
2022. ápr. 3. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez foleg akkor fontos ha kulfoldre akarsz menni. Nemet nyelvteruleten pl nagyon nezik.
2022. ápr. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!