Hogyan működik a wolt illetve foodpanda futárkodás?
Figyelt kérdés
Ha jelentkezem futárnak mindenképp felvesznek? Melyik éri meg jobban? Mennyit lehet keresni átlagosan vele és hogyan működik ez az egész? Elsősorban olyan emberek válaszát várom akik dolgoztak vagy jelenleg is dolgoznak valamelyik futárszolgálatnál2022. márc. 29. 20:06
11/16 anonim válasza:
Szia! Wolt futár vagyok egy vidéki nagyvárosban. Autóval szállítok. Nálunk nincs óradíj, csak címpénz és leadási táv. Én nyitástól zárásig vagyok szinte mindennap. Ez nálunk 14 óra. Átlag napi 18 ezrem megvan. De ebből lejön a KATA illetve az üzemanyag, a kocsi szervizelése, esetleg parkoló díj ha olyan helyre viszek ki, vagy veszek fel ételt ahol csak fizető parkoló van és késik az étterem vagy nincs otthon még a vásárló, vagy rosszabbik esetben megbüntet a közteres ha olyan helyre állok mert egyszerűen dugig van a város. A dugóban lényegesen fogy az üzemanyag. Figyelj ha orrba-szájba nyomod akkor megéri. Pár óra viszont nem igazán éri meg. Nagyjából tisztán havi 350 körül keresek. E-járművel, vagy biciklivel lehet jobban megéri.
12/16 anonim válasza:
#11 "Én nyitástól zárásig vagyok szinte mindennap. Ez nálunk 14 óra."
"Nagyjából tisztán havi 350 körül keresek."
Ne haragudj, de ez nem túl lelkesítő, hiszen az átlagosnál nem sokkal magasabb fizetésért kb. kétszer annyit dolgozol, mint az átlegember. Megéri 14 órát hajtani "bruttó" 18 ezerért? És mennyi időd jut így pihenésre, kikapcsolódásra?
13/16 anonim válasza:
12# Nem túl sok, de jobb, mintha lenne egy házsártos főnököm. Elvagyok ebből a pénzből egyébként. Nincsenek bunkó kollégák, szabad az ember. Ez szerintem megfizethetetlen.
14/16 anonim válasza:
Nem gondolod hogy kiprobalod a pandat is? Ott ennyi munkával, napi brutto 30ezer meglenne minimum.
15/16 anonim válasza:
11: hát sztem azért csinálod nem teljesen jól , mert robogoval kellene csinalnod, legalabb tavasztól őszig, sztem vagy 50 ezerrel több maradna a zsebedben hónap végére mivel kevesebbek a költségek. Söt, talán több fuvar is beleférne mivel gyorsabb a parkolás meg hasonlóak. Nem hiába bringázik mindenki netán robogózik.
16/16 anonim válasza:
#13 Remélem, csak átmeneti nálad, hogy minimálbér szintű keresetért feláldozod a szabadidőd, vagyis az életed jelentős részét. Hogy néz ki egy átlagos napod? Reggeltől késő estig munka, utána zuhany, vacsora, egy sorozatepizód, majd alvás? Egy hónapot sem bírnék ki így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!