Hogyan működik a wolt illetve foodpanda futárkodás?
Autót budapesten felejtsd el, fele ennyit keresnél vele.
Vidéki nagyvárosban nem tudom a számokat.
Autóval?? :D
Azért dolgoznál, hogy tankold, szervizeld, fenntartsd?
Az ételfutárkodás nem kiugróan jó kereseti lehetőség, ez csak mítosz (avagy marketing duma). A nagyon buzgó és rutinos robogósok sokat kereshetnek, a bringások és az autósok szimplán csak megélnek a kb átlagos jövedelmükből. Bőven akad más, hasonlóan fizető, de kevesebb kényelmetlenséggel járó munka is.
Ahogy egyre jobb az idő, úgy esik vissza a rendelések száma.
Vidéki 50ezres kisvárosról tudok nyilatkozni. Én foodpandázom, egy kis elektromos bolloré bluecar autóval.
Itt maximum délután 2 óra után kicsit nagyobb a forgalom, és elvétve kisebb dugók kialakulhatnak, de teljesen jól járható és parkolható a város.
Ez év idáig rendelés szám tekintetében jónak mondható vidéki mércével. Átlagba 3,5 címet viszek ki óránkét. körülbelül 2800bruttó órabérre jövök ki borravalóval együtt. Bruttó 500ezret havi szinten kényelmesen meglehet csinálni. Tehát heti 5 nap 8-10 órával.
Ebből befizetem az 50ezres katát+20ezer "üzemanyag" áram költség. és igy is 400+ megmaradt tisztán nettóba.
Robogóval, biciklivel, elektromos autóval vagy nagyon maximum 5-6 litert fogyasztó autóval még megéri csinálni.
A fizetés cimpénz,órabér +borravaló és távolságdíjból tevődik össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!