Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Interjú, újabb kör, szakmai...

Interjú, újabb kör, szakmai feladattal - félek hogy nem tudom megcsinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy cég ahol már voltam interjún, és nagyon szimpatikus, szívesen dolgoznék náluk, és nagyon lelkesít a gondolat hogy ott legyek.

Hr asszisztens lennék, de most jönne a mindent eldöntő kör, és mondták hogy majd helyben adnak egy szakmai feladatot , és közölték hogy analitikus/számolós lesz - nos, ez a gyengém teljesen rossz vagyok benne, sajnos nem voltam sose reálos beállítottságú, és excelből is az alap függvényeket kezelem csak. Azért lepett meg mert a pozíció amire jelentkezem nem követel meg semmi ilyet, illetve számolós/analatikai feladatkörök sem lennének nekem - így végképp nem értem szakmailag miért fontos ha nem a pozi része? Az a baj hogy bepánikoltam és nem tudom hogy hogy tudnék erre felkészülni, mert bővebbet nem tudott elárulni a hr-es.

27L

2022. márc. 29. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mihez értesz?
2022. márc. 29. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Youtube tele van excelt magyarázó videókkal. Nézz meg párat, csináld párhuzamosan, gyakorolj. Magabiztosságot is fog adni illetve hasznos lehet az interjún is. Pár óra is csodákra lehet képes.
2022. márc. 29. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan az a baja, hogy nem ért az excelhez hanem az, hogy képtelen a gondolkodásra.
2022. márc. 29. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed?
2022. márc. 29. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt kérdezi fél e.

Igen, félsz.

2022. márc. 29. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Melyik cég?

Én voltam ilyenen, és annyi volt, hogy százalékszámítási feladatokat kellett megoldani. Általános iskola 5. osztály szintje. 80 %-os lett, mert nem vettem észre, hogy van még egy oldal. A HR-es azt mondta, hogy leborul előttem, mert még senki nem írta meg ilyen jóra. Látszik, milyen remek az országban a matek oktatás. Amúgy nem vettek fel, talán túl jót is írtam? Barátnőm is pályázott, azt mondta jaj, nagyon elszúrta, 40 % lett, őt felvették.

Másik helyen meg az volt a szakmai interjú, hogy behívtak a csoportba, hogy beszélgessek velük. Leghalványabb gőzöm nem volt én mit kérdezhetnék, végül elkezdtem kérdezni tőlük a számlakönyvelést, de biztos nem erre számítottak, mert nem vettek fel.

2022. márc. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!