Kormányhivatalba ügyintéző poziba mekkora bérigény írnál be?
Hat barmennyit beirhatsz, nekik van egy szamuk, ha az felett mondasz akkor ok majd annyit mondanak, ha meg alatta mondasz akkor annyit kapsz amennyit mondtal.
Valoszinuelg netto 300 feletti fizut nem fogsz kapni szoval ennek a bruttojat siman be tudod mondani
#2, aktualizáld az ismereteidet! Nagyjából 3 éve megváltozott a dolog. A jogszabály csak sávot javasol, nincs egzakt bértábla, mint korábban.
Kérdező, attól függ milyen és mennyi gyakorlatod van. Van-e releváns nyelvtudásod. Bruttó 320-380 környéke reális lehet.
Kérdező, a kérdés kiírás óta eltelt 1,5 hónap. Gondolom azóta megadtad a 600e-s fizetési igényedet. Felvettek?
Ha igen, akkor ajánlj be engem is! Ennyiért azonnal mennék én is. Dolgoztam 8 éven keresztül kormánytisztviselőként, Budapesten országos minisztériumi háttérintézménynél. Igaz nem ügyintézőként, hanem diplomásként szakmai munkát láttam el. 2019-ben kaptam bruttó 250.000Ft-ot. (MSc diploma, nyelvvizsga, 8 év gyakorlat, 31 évesen, tehát még csak nem is pályakezdőként.) Akkor váltottam, most egyetemi oktató/kutató vagyok. Idén márciusig kapta Bruttó 290.000-t. Most is ennyit kapnék ha nem lázadtam volna fel és nem kellett volna azzal zsarolnom a felettesemet, hogy elmegyek máshova, mert ennyiből nem élek meg az áremelések mellett. Most sem kapok közel sem annyit, mint az általad írt fizetési igény.
Komolyan írtam, hogy ha valahol kapsz ennyit ügyintézőként, szólj, mert azonnal felállok és megyek! Közigazgatási alapvizsgám, szakvizsgám is van.
Legutóbb idén márciusban mikor azzal kellett fenyegetőznöm, hogy munkahelyet váltok, ipari cégnél, három műszakban, hétvégi pótlékokkal és túlórákkal, napi 100km-es saját költségű ingázás mellett ajánlottak nekem bruttó 450-et. Ez lett volna a B tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!